Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Madmodtagere fik en ekstra flødebolle

En flødebolle og et brev om at huske at spise og holde øje med vægttab blev i sidste uge sendt ud til alle brugere af kommunens madservice. Foto: Elisabet D. Hyttel
Kommunens madservice oplever, at nogle ældre har svært ved at få spist i coronatiden. Derfor fik alle i sidste uge en ekstra flødebolle.
Annonce

Glud: Ældre borgere har de seneste måneder været mere isoleret på grund af coronakrisen, og det kan gå ud over appetitten.

- Vi oplever, at nogle ældre har svært ved at passe måltiderne og få spist, fordi de får færre besøg, og fordi vores personale har skulle stille maden på dørtrinnet, fortæller leder af Mad og måltider, Jane Vase.

Derfor har alle madmodtagere i denne uge fået en ekstra hilsen med i form af en flødebolle og et brev, hvori de opfordres til at spise måltiderne og gerne forkæle sig selv med gode lækkerier.

Og den hilsen blev Aase Sørensen fra Glud glad for, da madudbringer Anette Nielsen kom forbi.

- Det er dejligt, at de tænker på os. Madservice fungerer bare rigtig godt, og det smager godt det hele, siger Aase Sørensen, der hver uge får kølemad til de næste syv dag.

Hun begyndte på madordningen for to år siden efter et sygehusophold.

- Da jeg kom hjem fra sygehuset, fik jeg en hvidkålssuppe, og jeg har aldrig smagt noget så godt, siger Aase Sørensen, der ellers især holder af fisk.

Hun har ikke oplevet at være ensom i coronatiden, fordi hun får besøg af sin søn og datter og går tur med naboerne. Alligevel varmer den lille hilsen.

Omkring 175 borgere får varm mad fra køkkenet i Løsning, og omkring 160 borgere i kommunen får kølemad fra centralkøkkenet i Rårup. Begge grupper har nu altså også fået en flødebolle til kaffen.

Madudbringer Anette Nielsen havde en flødebolle med til kaffen til modtagerne af kølemaden som en påmindelse om at huske at spise nok. Foto: Elisabet D. Hyttel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce