Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Madvogn med thailandsk mad åbner i Juelsminde

Nong Enevoldsen på 43 år åbner tirsdag "Supachai Thai Kitchen" foran sit hjem i Juelsminde, hvor hun i sin madvogn laver og sælger thailandske take away-retter. Foto: Camilla Pham Corneliussen

Tirsdag åbner 43-årige Nong Enevoldsen "Supachai Thai Kitchen" i Juelsminde, som er et take away-sted med 17 forskellige retter.

Annonce

Juelsminde: Forårsruller, stegte nudler med svinekød og kokossuppe med kylling. Nu er der mulighed for at købe thailandske wokretter og supper i Juelsminde.

Tirsdag 18. september åbner 43-årige Nong Enevoldsen take away-stedet "Supachai Thai Kitchen" foran sit hjem på Kildevej 3 i Juelsminde.

- Jeg kan godt lide at lave mad, og jeg har i mange år gået med tankerne om at åbne noget. Vi har ikke et sted i Juelsminde, hvor man kan købe thaimad, så det er der mulighed for nu, siger Nong Enevoldsen, der oprindeligt kommer fra Thailand og som har boet i Juelsminde i 15 år sammen med sin mand Lars Enevoldsen, som hun har en søn på 10 år med.

Nong Enevoldsen laver bl.a. retter som kylling med cashewnødder, rejesuppe og stegte ris med æg og grøntsager eller kød. Foto: Camilla Pham Corneliussen
Annonce

17 forskellige retter

Nong Enevoldsen tilbyder 17 forskellige retter, mange af dem traditionelle thailandske retter, som hun laver og sælger fra en stor madvogn, der lige nu står foran huset. Samtidig fortæller hun, at Supachai Thai Kitchen også tilbyder at lave en buffet til privatfester, og til at begynde med er der åbent fredag, lørdag og søndag.

Nong Enevoldsen har erfaring på området og har arbejdet i N-Joy Thai Kitchen i Hedensted i ca. to år og lavet mad til kolleger og familien flere gange. Lige nu arbejder hun fuldtid i JUAL, så arbejdet med Supachai Thai Kitchen er et hobbyarbejde ved siden af.

- Jeg er spændt på at komme i gang, siger Nong Enevoldsen, som forventer, at der bliver to ansatte ud over hende selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce