Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Maskinudlejer rykker ind i trekantområdet

Lasse Holsko ser frem til at rykke ind i lokalerne i Hedensted. Pressebillede
Industrivejens Maskiner satser på hele Midt- og Sønderjylland med ny afdeling i Hedensted.
Annonce

Hedensted: Den nordjyske maskinudlejer Industrivejens Maskiner tager nu resten af Jylland med. Fra 1. marts vil Industrivejens Maskiner være på plads i en ny afdeling ved Østjyske Motorvej ved Hedensted. Herfra satser udlejer og indehaver Lasse Holsko på at forsyne entreprenørbranchen i Midt- og Sønderjylland med både store og små maskiner og materiel.

Industrivejens Maskiner har i forvejen afdelinger i Nørresundby og Aabybro.

- Vi har længe haft et godt øje til de midt- og sønderjyske kunder. Ved at åbne en afdeling i trekantområdet udvider vi fortsat Industrivejens Maskiners muligheder for bedre at kunne dække hele Danmark. Kunder har i flere år efterspurgt en afdeling længere syd på. Nu kan vi så snart byde velkommen på Energivej 37 i Hedensted. I øvrigt som nærmeste nabo til lastbil- og trailerfirmaet Lastas, siger Lasse Holsko i en pressemeddelelse.

Lokaliteten for Industrivejens Maskiners tredje afdeling er som skabt for maskinudlejning. Bygningerne har tidligere huset lastbilmærket DAF og Molgjer Vognfabrik, og derfor er der stor loftshøjde og portalkran. Udlejningsfirmaets mandskab får mulighed for at læsse både to og tre lastbiler samtidig. Og der er smøregrave i gulvet og plads til også de helt store maskiner.

Med den nye afdeling i trekantområdet og de to eksisterende i Nordjylland vil Industrivejens Maskiner fremover kunne dække alle de største jyske byer inden for cirka en time. Afdelingen i Nørresundby har det komplette program med både store og små maskiner, mens der fra adressen i Aabybro hovedsagelig udlejes mindre maskiner og materiel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce