Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Mindeudstilling hos Belle Art Gallery

Belle Art Gallery ved Stouby laver en mindeudstilling med værker af den nyligt afdøde billedkunstner Lis Zwick. Foto: Bent Christensen
Annonce

Stouby: Belle Art Gallery ved Stouby byder på en mindeudstilling med værker af billedkunstneren Lis Zwick, der døde fredag 22. maj.

- Vi har haft et godt, inspirerende, festligt og oplevelsesrigt samarbejde med Lis Zwick gennem mange år. Derfor ønsker vi at minde hende med en udstilling i det lille galleri, hvor vi for kort tid siden afholdt mindeudstilling med værker af hendes højt elskede mand, Jørgen Nash, i anledning af hans 100 års dag, siger Trine Munkholm fra Belle Art Gallery, og hun fortsætter:

- Lis Zwick skabte billeder af farvepoesi, hvor figurerne rummede elementer af eventyr og historier, der tilsammen skabte en let og lys, ja nærmest dansende magisk verden med flyvende drager, trolden der kan tæmmes og trækfuglene på vej mod syd til meget levende og nærværende historier. Det er arven efter Cobra og surrealisterne, der møder den latinamerikanske fantastiske historie som hos Gabriel Garcia Marquez, og bliver til et selvstændigt udtryk, fortæller hun.

Udstillingen kan ses frem til 12. juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce