Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Morten Juhl Lassen er ”formand” i Hedensted Fjernvarme

Læserbrev: På generalforsamlingen i september sidste år blev Morten Juhl Lassen reduceret til en udenbys person, der må deltage i Hedensted Fjernvarmes generalforsamling.

I referatet, som blev skrevet af direktør Gitte Guldberg, skriver hun blandt andet: ”Fire bestyrelsesmedlemmer, hvoraf tre var stemmeberettigede.” Meget interessant. Den fjerde uden stemmeret kan kun være ”formanden”, Morten Juhl Lassen. Måske var det et uheld, at direktøren som referent kommer til at skrive den kendsgerning, at et medlem af bestyrelsen ikke var stemmeberettiget.

At bestyrelsen også er klar over, at ”formanden” hverken var stemmeberettiget eller valgbar, bliver bekræftet, da der efterfølgende bliver indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling den 17. november med et punkt på dagsordenen, nemlig valg af et medlem til bestyrelsen.

Det var planen, at Morten Juhl Lassen skulle forfremmes til en lovlig valgt formand. Siden 2017 har han kun været ”formand”. Og det er han stadig, fordi denne for ”formanden” så vigtige generalforsamling blev aflyst. Hedensted Kommune havde nemlig ikke godkendt de nye vedtægter. Og det forstår man godt, når man nærlæser dem.

At ”formanden” nu er flyttet til Hedensted, lovliggør ikke hans ulovlige tilstedeværelse i bestyrelsen, men som alle andre andelshavere får han nu en mulighed for blive valgt til bestyrelsen. Han må altså starte forfra, for formand er han stadig ikke. Derfor må han indtil videre finde sig i, at jeg sætter "formandskab" i citationstegn. Han er kun ”formand”, trods alle desperate forsøg på blive en rigtig formand.


Formand er han stadig ikke. Derfor må han indtil videre finde sig i, at jeg sætter "formandskab" i citationstegn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Petanqueklub frustreret efter gentagne tilfælde af hærværk: Det er os selv, der skal bruge flere tusinde kroner

Annonce