Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Naturstyrelsen spærrer dele af sti i Staksrode Skov

Bånd og skilte ved to afmærkede træer er nu med til at gøre skovens brugere opmærksomme på, at der skal passes på. Foto: Emil Fibiger
Der bliver set på stisystemet i Staksrode Skov, hvor en kvinde forleden måtte graves fri af mudder. Hun var trådt uden for en afmærket sti på et stykke, hvor to væltede træer blokerer for passage.
Annonce

Staksrode: Gæster i Staksrode Skov vil i øjeblikket møde afspærringsbånd og et par skilte, hvis de følger gul rute.

Naturstyrelsen har skærmet af på en kort strækning mellem to gule prikker. Stedet har været udsat for et mindre jordskred og er desuden spærret af to væltede træer.

Søndag 10. januar måtte Sydøstjyllands Brandvæsen rykke ud for at hjælpe en kvinde, der sad mere end bare lidt fast i en mudderpøl i området. Hun var krydset ind mellem den gamle sti og et nyere trampespor, der går på en stejl skråning.

Afspærringen er kommet op for at undgå, at andre træder ud i mudderet.

Sådan ser den lille mudderpøl på gul rute i Staksrode Skov ud. Den er ca. en halv meter dyb og er tilsyneladende meget svær at komme op fra, hvis først man har trådt sig ned i den. Foto: Emil Fibiger

- Det næste bliver at gøre stien farbar igen. Det bliver ikke det sted, hvor den gik, men sandsynligvis tættere på, hvor folk har trådt den nye sti, siger Gert Hougaard Rasmussen, chefkonsulent hos Naturstyrelsen Trekantsområdet.

Annonce

En omlægning skal til

Der etableres måske et par trappetrin i det stigende terræn.

- Derudover skal der afmærkes og beskæres noget vegetation, så det er et samlet stiforløb, vi leverer. Langt de fleste gange, der sker et skred, kan man gå lidt ved siden af, hvor stien var. Men her er vi nødt til at lave en større omlægning, siger Gert Hougaard Rasmussen.

Kvinden, der forleden sad fast i mudder, blev tilset ved ambulance og skadestue efterfølgende og kom så vidt vides ikke noget alvorligt til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce