Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Netto klar i Juelsminde 12. december: 20 ansatte er på plads

Netto åbner torsdag 12. december på Færgegårdsengen i Juelsminde med 20 ansatte. Foto: Peter Branderup Mathiasen
Discountbutikken Netto med den skotske terrier som logo slår dørene op på Færgegårdsengen torsdag 12. december. Butikken har ansat 20 medarbejdere, og indretning, farver og fødevarer får en omvæltning, fortæller den kommende butikschef, Susanne Sig.
Annonce

Juelsminde: Borgere kan inden længe handle ind til måltiderne i to discountbutikker i Juelsminde, når den nye Netto åbner torsdag 12. december på Færgegårdsengen i Juelsminde.

Discountbutikken har som en start ansat 20 medarbejdere, men i sommerperioden ansættes fem ekstra på grund af turismen i byen.

Den kommende butikschef i den nye Netto-butik bliver Susanne Sig fra Juelsminde, som har været ansat siden 19. september og som har erfaring som salgsleder, souschef og butikschef.

- Netto-butikken i Juelsminde skal have meget mere af det grønne og det nemme på hylderne. Samtidigt skal det være nemt for kunderne at finde frem til varerne. Derfor bliver de ansatte mere synlige, så kunderne hurtigt kan få svar på deres spørgsmål, mens butikkens gangareal bliver bredere og enklere at orientere sig i. Man skal føle sig meget velkommen, siger Susanne Sig.

Netto-butikken på Færgegårdsengen

  • Butikken har alt i alt et salgsareal på 735 kvadratmeter.
  • Markant større frugt- og grøntafdeling end ældre Netto'er.

  • Nye farver på inventar og væg, hvor den klassiske gule Netto-farve også har fået en opdatering.
  • Mere plads til køl- og frost med plads til præsentation af det ferske kød.

  • Ændret belysning i butikken, hvor varerne vil være i fokus.

Annonce

Nyt koncept

2019 er året, hvor Netto nytænker sig selv. Alene i år er 70 Netto-butikker enten bygget op fra grunden, flyttet til ny adresse eller nyrenoverede.

Netto i Juelsminde bliver en af koncernens 18 nyopførte discountbutikker, som vil have fokus på det sunde og det nemme i en højere grad end tidligere.

- Det skal være fremtidens discountbutik, hvilket betyder, at den nye Netto-butik skal være overskuelig og skabe sunde madvaner for kunderne, siger Susanne Sig.

Placeringen af den nye Netto i Juelsminde betyder meget for butikken, mener Susanne Sig.

- Butikken ligger godt i forhold til forbipasserende, og så synes jeg faktisk også, at den er pæn at kigge på, siger Susanne Sig.

Netto åbner torsdag 12. december på Færgegårdsengen i Juelsminde med 20 ansatte. Foto: Peter Branderup Mathiasen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce