Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Nu får Hedensted igen en postbutik

Nethandel betyder mange pakker, som kunderne skal have leveret eller selv hente. Derfor åbner Postnord flere pakkeafhentningssteder. Arkivfoto
Stigende nethandel får PostNord til at åbne to nye udleveringssteder i kommunen - et hos Hedensted Kiosk og et hos Sparkøbmanden i As Vig.
Annonce

Hedensted/As: Siden Hedensted Boghandel for to år siden droppede samarbejdet med PostNord, har borgerne i Hedensted måttet køre til Løsning eller Daugård for at få ordnet deres postforretninger.

Nu bliver det imidlertid igen muligt at sende og modtage pakker gennem PostNord lokalt.

I dag åbner PostNord nemlig et udleveringssted hos Hedensted Kiosk på Østerbrogade, hvor man kan hente pakkepost samt sende breve og pakker, som er frankeret hjemmefra.

- Vi lever af tilfredse kunder, og det har stor betydning for os, at vi nu også kan udlevere pakker. Det er en god service, siger Khizar Iqbal, indehaver af Hedensted Kiosk, i en pressemeddelelse.

Annonce

As Vig får også pakkepost

Den stigende nethandel har gjort det nødvendigt med flere steder, hvorfra man kan hente pakker, og PostNord er i gang med at udvide over hele landet.

I Hedensted Kommune åbnede postvirksomheden således en "collect shop" i Dagli'Brugsen i Glud i april, og der er foruden Hedensted planer om at åbne et nyt udleveringssted hos Spar-købmanden i As Vig. Det sker om en uge.

- Vi glæder os til at få pakkeudlevering i butikken, og vi forventer, at det i endnu højere grad vil gøre vores butik til et omdrejningspunkt i lokalområdet, siger de to Spar-købmænd, brødrene Michael og Lars Andersen.

Der kan hentes og sendes pakker i hele åbningstiden hos de to butikker.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce