Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Problem løst: Nu kan gæsterne på campingpladsen surfe dagen lang

Lars Gregersen, Josephine Nygaard Gregersen, tre år, og William Nygaard Gregersen, seks år, nyder godt af den trådløse netværksforbindelse, som Rosenvold Strand Camping nu tilbyder på hele pladsen. Foto: Michael Svenningsen
Rosenvold Strand Camping har af og til oplevet, at turister har valgt dem fra på grund af manglende wi-fi på pladsen. Nu er problemet løst.
Annonce

Rosenvold: På Rosenvold Strand Camping skal gæsterne ikke længere traske op til et fælleshus, hvis de vil tilgå internettet via pladsens netværk.

Den gamle, sløje opkobling er skiftet ud med hurtigt fibernet, og på pladsen er sendere og modtagere kommet op, så gæsterne nu kan nyde internettets fortræffeligheder uden at skulle gå efter det.

- Før var der ikke noget netværk ude på pladsen, så folk måtte op i storhytten, hvor der var et hotspot. Fra i år kan man sidde i sin egen vogn eller sit telt og se tv, og hvad man ellers gerne vil på internettet, siger forpagter Karen Bentley.

Jeg forventer, vi får en god sæson, hvor folk kan surfe på internettet, som de har lyst til.

Karen Bentley, forpagter, Rosenvold Strand Camping

Annonce

Spændt på turisterne

Hun var ellevild, da Energistyrelsen tilbage i december 2017 gav tilsagn om, at en ansøgergruppe bestående af 124 husstande i det sydlige Stouby, heriblandt campingpladsen, kunne få godt seks mio. kr. i støtte til etablering af bredbånd.

Opgraderingen er sket, og på campingpladsen blev man færdig med opsætningen af sendemaster, og hvad det trådløse netværk derudover kræver, lige omkring årets sæsonstart.

- Der er en del af vores fastliggere, der har taget imod tilbuddet om at komme på netværket, og det bliver rigtig spændende at se, når turisterne begynder at komme, siger Karen Bentley.

Hun har tidligere fortalt Folkebladet, at turister har valgt pladsen fra eller forkortet deres ophold på grund af manglende wi-fi.

Annonce

Flere nyheder

Den digitale opdatering er ikke det eneste, campingpladsen har investeret i til den nye sæson.

En minigolfbane med 12 huller er kommet op, og senere på sæsonen forankres en stor flydeponton ude i fjorden, så badegæster får noget at svømme ud til og opholde sig på.

Campingpladsens klappegeder har desuden fået tre kid.

- De er faktisk et stort trækplaster, siger Karen Bentley, der forventer en god sæson.

- Den eneste ubekendte er vejret. Resten er klaret, siger hun.

- Vi skulle have master og sendemodtagere ud over hele pladsen, så folk kan koble sig på. Det kom først op tidligere på måneden lige efter sæsonstarten, og nu kører det, siger Karen Bentley, der forpagter campinpladsen sammen med Brian Petersen. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce