Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ny belysning skal sprede julehygge i Juelsminde

Genbrugsbutikken er med i det fælles julelysprojekt i Juelsminde og blandt de første, der har fået lyskæde op. Privatfoto
Julen i Juelsminde bliver hjulpet på vej af nye lyskæder- og kugler samt julemandsbesøg.
Annonce

Juelsminde: Det bliver ikke svært at komme i julestemning i Juelsminde i år.

Den normale julebelysning, der bl.a. består af lysende juletræer i lygtepælene, er i år udvidet med mere julelys.

Handelsstandsforeningen har købt 17 LED-lyskugler, som er kommet op i søjlerne i midtbyen.

- Det er private, der har været venlige at lægge strøm til kuglerne. Det er vi meget taknemmelige for, siger formand Tina V. Trabjerg.

Denne jul bliver der ikke bare lysende juletræer i lygtepælene, men også lyskugler at se på ned langs Odelsgade. Privatfoto


Vi føler virkelig, der har været en enorm opbakning fra butikker og foreninger.

Martin Frederiksen


Annonce

Lyskæder i masten

Tre af kuglerne bliver placeret ved signalmasten ved indkørslen til byen. Ned fra masten kommer der til at hænge fem lyskæder, som turistforeningen og erhvervsforeningen har finansieret.

Der kommer også nye lyskæder op på mange af byens butiksfacader. Butikkerne har købt kæderne via visionsrådet, som gerne vil ensarte julebelysningen og på den måde binde byen sammen.

- Vi føler virkelig, der har været en enorm opbakning fra butikker og foreninger, siger Martin Frederiksen, der arbejder for Solar Danmark A/S og sammen med visionsrådet tidligere har stået for belysning af Svanedammen og Juelsminde Naturlegepark.

Annonce

Besøg af julemanden

Belysningen er ikke eneste juleindslag. Julemanden har meldt ud, at han kommer til Juelsminde lørdag 5. december og søndag 6. december. Han vil være at se i bybilledet de to dage.

Om lørdagen vil Juelsmindes kirkekor desuden tage opstilling i små grupper rundt om i byen og synge. Og Klakring Brandstation stiller op med brandbil et sted i byen.

Der vil være en chance for at få en børneslikpose i byens butikker. Byens borgerforening plejer at dele dem ud ved det normale juletræ-arrangement. Da det er aflyst, har butikkerne fået dem til uddeling i stedet for.

(Artiklen er opdateret 18.11 kl. 14:15: En sætning om, at julekuglerne tænder med gadelyset er fjernet, fordi det ikke var korrekt, red.) 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce