Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ny butiksjulekalender skal muntre coronajulen op

Sådan kommer julekalenderskiltet, der bliver hængt op i butikkerne, til at se ud. Privatfoto
Kunderne i de lokale butikker får en helt ny julekalender at følge med i. Ud over gode tilbud i løbet af december er der et gavekort på højkant, hvis man tager en selfie.
Annonce

Hedensted: De sædvanlig juleaktiviteter i Hedensted er som bekendt aflyst på grund af coronarestriktioner.

Men der bliver alligevel noget at følge med i i løbet af december. Handelsforeningen har nemlig arrangeret en julekalender for kunderne.

Den kommer til at foregå på den måde, at butikkerne har fået en dag hver frem til 24. december. Der er blevet lavet en række skilte med tal på, så man i bybilledet kan se, hvilke dage butikkerne har.

Annonce

Ny låge hver dag

Hver dag på handelsforeningens Facebook-side bliver der så åbnet en låge, så man kan se, hvad butikken har at byde på den dag. Man kan også møde op fysisk i forretningen på selve dagen.

- Der er måske en gave til kunderne, et godt tilbud eller en konkurrence, som man kan deltage i. Man behøver ikke deltage hver dag, men kan bare kigge ind i de butikker, man har lyst til. På Facebook kan man så orientere sig om, hvilket tiltag der er de bestemte dage, fortæller Bente Dragsbæk fra Hedensted Handelsforening.

Julekalenderen kører alle dage, for supermarkederne har fået søndagene.

- Faktisk har så mange butikker villet være med, at der nogle af dagene er to butikker om at åbne lågen, forklarer Bente Dragsbæk, der har Dragsholm Vine.

Annonce

Selfie kan give et gavekort

24. december åbnes så den sidste låge, som byder på en ny form for konkurrence. I løbet af december vil der blive stillet en selfieramme op i Trykkeriparken, hvor man kan tage en selfie, altså et billede af sig selv, gerne sammen med poser og pakker fra de lokale butikker.

Billederne skal sendes ind til handelsforeningen, og 24. december bliver det bedste billede så offentliggjort og vinder et gavekort til Hotel Vejlefjord.

- Vi håber, det kan skabe noget godt for butikkerne og kunderne i december, siger Bente Dragsbæk.


Der er måske en gave til kunderne, et godt tilbud eller en konkurrence, som man kan deltage i.

Bente Dragsbæk


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce