Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ny leder af Home Hedensted: Gitte vender hjem til ejendomsmæglerkæde

Gitte Holbech er ny daglig leder af Home Hedensted-Løsning. Foto: Elisabet D. Hyttel
For 15 år siden var Gitte Holbech med til at åbne Home Hedensted-Løsning. Siden har hun været ved andre ejendomsmægler i byen, men nu er hun vendt tilbage som daglig leder.
Annonce

Hedensted: - Det er lidt som at komme hjem, siger ejendomsmægler Gitte Holbech med et smil.

Den erfarne ejendomsmægler har fra 1. februar fået nyt job som daglig leder af Home Hedensted-Løsning på Vesterbrogade. En kæden hun kender særdeles godt, idet hun for 15 år siden, da hun var nyuddannet, selv var med til at åbne forretningen i Hedensted. Siden har hun arbejdet for andre butikker.

- Jeg har været glad for de steder, jeg har været, men nu bød muligheden sig, så jeg er glad for at komme tilbage til Home, siger ejendomsmægleren.

Annonce

Brandvarmt boligmarked

På kontoret finder man også ejendomsmægler Mikkel Hjordt Bendtsen, der har været i Home i tre år, og Elisabeth Ellgaard.

Home Hedensted-Løsning består af Mikkel Hjorth Bendtsen, Elisabeth Ellgaard og Gitte Holbech. Foto: Elisabet D. Hyttel

De tre skal fremover betjene kunderne på et brandvarmt boligmarked.

- Hedensted-området har været inden i en rivende udvikling, og sidste år gik det rigtig stærkt. Når folk bruger meget tid derhjemme, så tror jeg, de får tid til at tænke over manglerne i deres bolig og derfor søge nyt, siger Gitte Holbech, der ikke ser tegn på afmatning i markedet.

Snarere tværtimod for januar 2021 har været den travleste januar nogensinde.

- Man skulle tro, at coronavirus ville gøre os mere forsigtige, men ikke på boligmarkedet. Omvendt har der jo aldrig været noget galt med at investere i mursten, siger Gitte Holbech, der også har en fortid som boligrådgiver i bankverdenen bag sig.

Nu skal Gitte Holbech tage del i det arbejde. Ejendomsmægler-forretningen dækker området Hedensted, Løsning, Ølsted, Daugård og ud til Uldum.

- Home Hedensted-Løsning er en del af en større gruppe med syv butikker, så der er masser af sparring med kolleger, som jeg ser frem til. Hos Home er det mennesket før mægleren, og det er vigtigt for os, at både følge både køber og sælger hele vejen igennem, siger Gitte Holbech.

Blå Bog

Gitte Holbech.

Oprindelig uddannet i et pengeinstitut og har arbejdet som boligrådgiver/formuerådgiver.

Uddannet valuar og ejendomsmægler og har arbejdet som sådan de seneste 15 år.

Har boet i Hedensted i 40 år og spiller i fritiden golf.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce