Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ny oldermand for Kjørmeslauget i Hornsyld

Ole Simonsen blev udnævnt som ny oldermand for Kjørmeslauget i Hornsyld i forbindelse med Kjørmesfesten i Hornsyld Idrætscenter 2. februar. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce

Hornsyld: Søndag 2. februar afholdtes der Kjørmesfest (læs: kyndelmissefest) for 76. gang i Hornsyld. Det foregik i caféen i Hornsyld Idrætscenter med 71 deltagere.

Oldermand Svenn Dyhr bød velkommen til festen og udtrykte glæde over det meget fine fremmøde. Svenn Dyhr meddelte i samme åndedrag, at det var hans sidste aften som oldermand, hvilket han har været siden 2009. Det samme gjaldt for viceoldermand Niels Mikkelsen.

Det nye kjørmeslaug bliver med Ole Simonsen som oldermand og Christian Mortensen og Torben Sørensen som viceoldermænd. Den nye oldermand, Ole Simonsen, holdt en tale for den afgående oldermand og takkede for de mange års virke.

Det var traditionen tro en meget hyggelig aften. Under den formelle afslutning udtrykte den nye oldermand Ole Simonsen da også stor tilfredshed med arrangementet, og at lauget ser frem til Kjørmesfest nr. 77 tirsdag 2. februar 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce