Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Nyt makkerpar vil give mere vækst til kunstige planter

Indehaver af Green Trading ApS på Lundagervej, Lars Christiansen, har netop indgået partnerskab med en investor. Samarbejdet skal sikre vækst til kunstplantefirmaet, som Lars Christiansen har drevet i sin nuværende form siden 2011. Foto: Michael Svenningsen
Green Trading ApS på Lundagervej, der handler med kunstige planter, har netop indgået et samarbejde med investor Keld Sund Nielsen, der står bag Sundbusiness Invest ApS.
Annonce

Hedensted: Der er meget langt fra afbleget efeu og plastikroser til virksomheden Green Tradings kunstplanter.

Det har en del virksomheder og privatborgere fået øjnene op for.

Derfor satser virksomheden, der sidste år leverede et overskud på 125.592 kroner svarende til 79.592 kroner mere end året før, nu på endnu mere vækst.

- Vi kan tydeligt mærke, at efterspørgslen på større planteløsninger til især erhverv er vokset meget over de sidste år. Det kræver ressourcer at imødekomme kundernes behov, og det får firmaet tilført nu, fortæller Lars Christiansen, indehaver af Green Trading ApS på Lundagervej i Hedensted, der netop har indgået et partnerskab med investor Keld Sund fra Løsning.

Keld Sund har købt sig ind i virksomheden med sit firma Sundbusiness Invest ApS. Den nye konstellation passer mere end godt ind i Green Tradings planer om en øget omsætning og vækst de kommende år, forklarer Lars Christiansen, der i dag driver Green Trading på enkeltmandsbasis med hjælp fra en nyansat deltidsansat.

- Sammen med Keld Sund satser og håber jeg på at få Green Trading til at vokse markant på især business to business-området, der er Green Tradings hovedfokus. Der er potentiale for en god portion vækst, siger han.

Sammen med Keld Sund satser og håber jeg på at få Green Trading til at vokse markant på især business to business-området, der er Green Tradings hovedfokus. Der er potentiale for en god portion vækst.

Lars Christiansen

Annonce

Større og mere synlig

Den nye partner i virksomheden, Sundbusiness Invest ApS, investerer i, drifter og udvikler virksomheder, og det nye kapitalindskud, som Lars Christiansen har valgt ikke at sætte beløb på over for avisen, skal primært gøre det muligt for Green Trading at indkøbe et større varelager for at imødekomme den voksende efterspørgsel.

- Vi vil nu i langt større omfang end tidligere kunne importere planter, mens vi også vil deltage på messer og i det hele taget ofre mere på reklame, herunder online markedsføring.

- Vi er derudover ved at få opbygget en ny hjemmeside rettet mod business to business-kunder, og overvejer på sigt at åbne en fysisk butik med også salg til privatkunder, fortæller Lars Christiansen.

Green Trading ApS har adresse på Lundagervej i Hedensted, hvor de ud over kontor og lager råder over et showroom på 700 kvadratmeter.

Annonce

In-faktor

Over årene har virksomheden haft mange formater. Den er grundlagt af Lars Christiansen i 1993 under navnet InArt og har handlet med både brugskunst og engros. I 2000 overgik de til at hedde Silkeplant Danmark, der primært solgte engros, inden det i 2011 skiftede navn til Green Trading med forhandling af kunstige planter, blomster og træer samt krukker.

For et år siden åbnede virksomheden webshoppen silkeplanter.dk, og det har gjort det endnu mere tydeligt for Lars Christiansen, at der er et uudnyttet potentiale i salget af kunstplanter.

- Vi har godt gang i onlinesalget og kan mærke, at det er meget in for tiden med kunstige planter i indretningen. Trenden kan skyldes, at folk har fået øjnene op for, hvor naturtro de kunstige versioner kan være, og at mange af os har fået mere travlt i hverdagen og hellere vil bruge tiden på så meget andet end at passe planter.

- Uanset, hvad årsagen måtte være, kan jeg mærke den her in-faktor. Det har kastet en god portion ekstra travlhed af sig i virksomheden, siger Lars Christiansen.

For et år siden åbnede virksomheden webshoppen silkeplanter.dk, og det har gjort det endnu mere tydeligt for Lars Christiansen, at der er et uudnyttet potentiale i salget af kunstplanter. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce