Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Nyt musikprogram skudt i gang med manér

Randers Big Band skød en ny koncertsæson i gang i Juelsminde Musikforening mandag i sidste uge i Himmelrummet på Juelsminde Skole. Foto: Juelsminde Musikforening
Annonce

Juelsminde: Mandag i sidste uge skød Juelsminde Musikforening en ny koncertsæson i gang med Randers Big Band under ledelse af Peter Brem. Det foregik i Himmelrummet på Juelsminde Skole.

- Det blev en helt forrygende aften med swingende og sublim musik på et særdeles højt niveau og krydret med den gode musikfortælling og musikalske oplysninger om den spillede musik, fortæller formanden Steen Mørcholdt, og han fortsætter:

- Randers Big Band og deres vellyd ligger helt klart i spidsen, når det drejer sig om de efterhånden få danske big-bands. Det blev med andre ord en superaften. Men hvor er det synd, at alt for mange lod sig lokke af Badehotellets premiere på de nye afsnit. Dem kan man streame. Det kan man ikke med en helt eventyrlig aften med Big Band-musik i særklasse, siger Steen Mørcholdt.

Juelsminde Musikforenings næste arrangement er onsdag 4. marts kl. 19.00 i Himmelrummet på Juelsminde Skole med den anerkendte og fra Mariehaven kendte folk-duo Fromseier og Hockings.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce