Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Oldboyskamp slog stadionrekord med 2539 tilskuere

Selvom der var tale om en opvisningskamp, gik det hidsigt for sig. Angriber Mads Junker måtte for en stund udgå efter en duel med HIF-målmand Jakob Køhler. Foto: Michael Svenningsen
Aldrig tidligere har Hedensted IF lukket så mange tilskuere ind, som da oldboyslandsholdet fredag aften kom på besøg under Majfesten. Og særligt spradebassen Thomas Gravesen sørgede for at give fuld valuta for pengene.

Hedensted: Fordums fodboldstjerne fandt fredag vejen til Hedensted. Stig Tøfting og John Sivebæk løb højresiden tyndt, Martin Jørgensen fik jævnligt bevæget sig ud mod venstrekanten - og over alt på banen befandt Thomas Gravesen sig med et fastmonteret smil og en perlerække af kække bemærkninger målrettet medspillere, modspillere og det historisk store opbud af tilskuere.

I alt delte spillerne på oldboyslandsholdet 424 officielle A-landskampes erfaring mellem sig, mens hjemmebanefavoritterne fra HIF mest af alt kunne prale af, at målmand Jakob Køhler har scoret et mål på saksespark i tillægstiden af en 2. divisionskamp.

Helt så meget var der ikke ligefrem på spil i fredagens opgør, der i stedet havde karakter af opvisningskamp, men de mange navne havde alligevel lokket imponerende 2539 lokale af huse - heraf mange, som end ikke var født i landsholdspillernes storhedstid.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så kender jeg ikke rigtig nogen af spillerne. Men min far og min onkel har ikke talt om andet i flere uger, så jeg var nødt til at tage med ud og se, hvad al hypen handlede om, konstaterede 14-årige Sebastian Engelund.

Rent sportsligt havde kampen naturligvis ikke samme værdi som vores pokalkamp i 2017 mod Lyngby, men det ændrer ikke på, at det er en af de største dage i klubbens historie.

Henrik Lundsgaard Nielsen, formand, Hedensted IF

Historisk aften

Selvom oldboyslandsholdet har for vane at tromle over sine modstandere, blev det kun til en tre-måls sejr over De Grønne fra Mosen.

Efter kampen var der autografer og selfies en masse, og flere af spillerne måtte blive stående udenfor et pænt stykke tid for at tilfredsstille unge som gamle fans.

Den umiddelbare gejst og glæde in mente, tøvede formand Henrik Lundsgaard Nielsen efter slutfløjt ikke med at kalde det en historisk aften for klubben.

- Realistisk set havde vi nok regnet med godt 1000 tilskuere, så at vi slår stadionrekord er vildt imponerende - endda når Michael Laudrup ikke kom alligevel. Det fortæller mig, at folk ønsker at bakke op om klubben, og at fodbold har en evne til at gribe fat i folk, hvis de rigtige spillere kommer. Kampen er helt sikkert med til, at man om 20 år kan huske lige netop den her Majfest, sagde HIF-formand Henrik Lundsgaard Nielsen efter kampen.

Målscorere

  • 0-1: Thomas Gravesen (straffe).
  • 1-1: Ronni Knudsen.
  • 1-2: Martin Jørgensen (straffe).
  • 1-3: Hans Henrik Andreasen.
  • 1-4: Jeppe Tingbjerg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

70-årige Inger har klædt de kendte og rige på i flere årtier: Folk kører gerne langt for designerens råd

Annonce