Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Onsdage med dj og gadesport i Juelsminde

Hos Street Summer ved Liniepavillonen kan man prøve forskellige aktiviteter, få tips og se nogle, der mestrer dem, give smagsprøver på deres evner. Privatfoto
Med ”Street Summer” har Juelsminde fået en ny, gratis sommeraktivitet for unge såvel som børn og voksne.
Annonce

Juelsminde: De seneste onsdage på parkeringspladsen foran Liniepavillonen har der været mulighed for at sende bolde i basketballkurven, spille spikeball, rulle på skateboards, tumle i bumberballs og lave smarte breakdancetricks til musik, som en dj har styret.

”Street Summer” er foregået fra klokken 17 til 21, og har man ikke været forbi endnu, så har man chancen igen onsdag i denne uge og såmænd også onsdag i uge 31 og uge 32. Tidspunktet er det samme hver gang.

Det er Ungdomsskolen Hedensted, der står for aktiviteten.

- Vi har blandt andet skateboards og ramper med. Det er en professionel skater, som står og viser, hvordan man gør og i løbet af aftenen laver et show. Det foregår på samme måde med breakdance. Og i basketballgruppen laver vi nogle øvelser og kører nogle konkurrencer. Det er noget voksne og bedsteforældre også kan være med til, siger aktivitetsleder Adnan Suhonjic.

Annonce

Lokker med is

Street Summer er nyt i Juelsminde og vejret har gjort starten lidt svær.

- Den første gang måtte vi stoppe efter halvanden time. Der havde kun været en femten mennesker, og vi var plaskvåde. Den efterfølgende gang voksede det, og sidste onsdag havde vi 100-150 mennesker igennem, tror jeg. Det var en god blanding af lokale og turister, siger Adnan Suhonjic.

Målet med Street Summer er at give unge mennesker et sted at være sammen og hygge sig, men alle kan være med, og alle er velkommen.

- Det koster ikke noget, og man kan komme og gå, når man har lyst. De første 50 får altid en is. Det er lokkemad, og det virker, siger Adnan Suhonjic og griner.

Street Summer kommer også til Hornsyld. Det sker lørdag 8. august fra 13 til 17 på Nørremarksvej 3.

Basketball er en af aktiviteterne. Privatfoto
Der bliver konkurreret i at sænke bolde i nettet i basketball. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce