Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Planteskole har travlt: Nu har folk tid til at gå i haven

Carl Magnus og Ulla Jensen har håndspritten klar til gæsterne. Arkivfoto: Morten Pape
Havlykke Planteskole har mere travlt, end de plejer. Solen og mere frihed har fået folk til at handle blomster og læggekartofler.
Annonce

Sønderby: Håndsprit er det første, der møder kunderne, når de træder ind på Havlykke Planteskole.

Og kunder er der faktisk rigtig mange af i øjeblikket. Det fortæller planteskoleejer Carl Magnus Jensen, der sammen med sin kone Ulla og fem-seks ansatte driver planteskolen.

- Vi har altid travlt om foråret, når solen skinner, men vi har mere travlt i øjeblikket, end vi plejer, fortæller Carl Magnus Jensen, der sælger læggekartofler og forårsblomster i stor stil i øjeblikket.

- Kunderne fortæller os, at de nu har mere tid til at komme i haven, fordi de er blevet sendt hjem fra arbejde eller arbejder hjemmefra, siger Carl Magnus Jensen, der har haft Havlykke Planteskole i 18 år.

Hvornår på året havefolket for alvor rykker ud, skifter lidt efter, hvordan vejret arter sig, men i år har planteskolen haft endnu en faktor at skulle forholde sig til.

På grund af coronakrisen har planteskolen indført masser af håndsprit og handsker i forretningen, samtidigt med, at personalet er blevet instrueret i at holde afstand til kunderne.

- Vi tager selvfølgelig vores forholdsregler, og indtil videre mærker vi ikke coronavirussen negativt på vores omsætning, snarere tværtimod, siger Carl Magnus Jensen.

Hvordan de kommende uger kommer til at gå, er svært for ham at sige, men selvom mængden af kunder skulle falde, har planteskolen masser at lave, fordi de varer, planteskolen bestilte i efteråret, ankommer og skal sættes på plads de kommende uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce