Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Politirapporten Hedensted/Juelsminde uge 38

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Hornsyld: En familefar fra Hornsyld beretter på Facebook, at hans ni-årige datter og vedkommendes skolekammerat søndag 20. september om morgenen blev antastet af to voksne mænd.

Episoden skulle have udspillet sig ved 8-tiden på Skovparken i Hornsyld, hvor mændene angiveligt greb fat i armen på begge skolebørn i forsøget på at slippe hunden. Heldigvis reagerer hunden ved at forsvare børnene.

Anmeldelsen bekræftes af Sydøstjyllands Politi, som dog ikke ønsker at oplyse andet om sagen end, at den bliver undersøgt. De videregiver således intet signalement, mens der ej heller efterspørges borgere, der måske kunne have set noget i relation til sagen. Faren oplyser over Facebook, at de to mænd var dansktalende.

Hedensted: Søndag 20. september kl. 17.42 gik der ild i en gryde på Smedetoften i Hedensted.

Ifølge Sydøstjyllands Politi skabte det røgudvikling i huset, men der var ingen fare for spredning af ilden.

En enkelt beboer blev efterfølgende kørt til skadestuen for at få tilset mulige følgeskader af røgen. Politiet ønsker ikke at give oplysninger på vedkommende.

Løsning: En 26-årig mand fra Fredericia er sigtet for at køre bil påvirket af euforiserende stoffer, oplyser Sydøstjyllands Politi, som foretog en rutinemæssig standsning klokken 1.24 på Lundagervej.

Den 26-årige opgav i den forbindelse falsk navn til politiet, og så havde han tilmed ikke kørekort. Derfor blev det til hele tre sigtelser, oplyser vagtchefen.

Løsning: Et sten blev søndag 20. september klokken 2.28 smidt gennem ruden til fitnesscentret på Ny Skolegade i Løsning.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi. Der er ingen tegn på, at nogen har været indenfor, oplyser politiet, som derfor betegner episoden som hærværk.

Umiddelbart inden ruden blev knust, har vidner hørt unge mandlige stemmer tale sammen ved gerningsstedet, fremgår det af døgnrapporten.

Hedensted: En 15-årig knallertkører har mistet livet efter at være kørt ind i en container i Hedensted sent fredag 18. september.

Det oplyser vagtchef Torben Møller Sydøstjyllands Politi lørdag morgen.

Ifølge vagtchefen er der tale om en dreng fra Vejle.

Ulykken skete på Mosegade i Hedensted og tikkede ind hos politiet klokken 23.27, hvorefter der blev sendt en ambulance til stedet.

Den unge mand blev efterfølgende sendt til sygehuset i Horsens i kritisk tilstand, hvor hans liv ikke stod til at redde.

En bilinspektør har været til stede på ulykkesstedet for at lave undersøgelser. Dem arbejder politiet nu videre med. /ritzau/

Barrit: I perioden mellem onsdag 16. september kl. 16 og torsdag kl. 12 har en ukendt gerningsmand forsøgt at bryde ind i en skurvogn på Sigurd Stenhøj Vej i Barrit.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Efter at have ødelagt hasperne til et vindue måtte vedkommende dog opgive ævred og vende hjem med uforrettet sag.

Hornsyld: En dreng uden oplyst alder eller bopæl blev torsdag 17. september kl. 20.10 påkørt på Nørremarksvej i Hornsyld.

På grund af en pågående efterforskning er det endnu sparsomt med oplysninger, men Sydøstjyllands Politi bekræfter, at der er sket en påkørsel med en knallert og en bil involveret.

Uden at uddybe omfanget fremgår det af politirapporten, at der er en form for personskade på drengen.

- Der er nogle ting, vi skal have udredt, og derfor kan vi ikke sige mere, inden vi er sikre på, hvordan det hænger sammen, siger vicepolitiinspektør Stig Simonsen.

Løsning: En 18-årig mandlig knallertkører fra Løsning blev torsdag 17. september kl. 16.46 påkørt i byens rundkørsel, da en 46-årig kvinde kørte ud for sin vigepligt.

Kvinden, der bor i Hedensted, kørte ifølge Sydøstjyllands Politi ud fra Ribevej, da ulykken skete. Heldigvis skulle manden ikke være kommet til skade.

Hedensted: En 51-årig kvinde fra Løsning måtte tjekkes for skader, efter hun mandag 14. september kl. 06.23 kørte i grøften ved Energivej i Hedensted.

Kvinden kom kørende ad Gesagervej, da hun af uforklarlige årsager endte i grøften på Energivej, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce