Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Politirapporten Hedensted uge 41

Arkivfoto
Annonce

Daugård: En ukendt gerningsmand stjal i tidsrummet mellem lørdag 3. oktober kl. 22 og mandag 5. oktober kl. 7 et kreditkort fra en ulåst personbil på Nordbygårdvej i Daugård.

Efterfølgende har vedkommende ifølge Sydøstjyllands Politi brugt kortet til ad fire omgange at hæve i alt godt 1400 kr.

Der er ingen oplysninger om hvor, hvornår eller hvordan, pengene er blevet hævet.

Daugård: Natten til onsdag ved halv to-tiden standsede Sydøstjyllands Politi en bil, der kom fra Juelsmindevej og i rundkørslen ved Daugård drejede ind på Daugårdvej.

Den 44-årige fører af bilen viste sig at være på kant med loven på flere måder.

Han havde ingen førerret, og hans bil var afmeldt. Der var ikke tegnet forsikring på den.

Manden blev desuden fundet i besiddelse af en joint og en kniv. Og han var påvirket af alkohol og euforiserende stoffer. Føreren blev taget med på stationen. Han har hjemme i Aabenraa.

Spettrup: Første punkt i forbrydernes lærebog lyder formentlig, at man ikke selv skal få tilkaldt politiet, når man er i besiddelse af tyvekoster, ulovlig kniv og forøvrigt fører en bil i spirituspåvirket tilstand uden kørekort.

Ikke desto mindre var det nogenlunde, hvad en 25-årig mand fra Daugård endte med at få rodet sig ud i, da han natten til torsdag kl. 0.15 kørte fast i en grøft på Aldumvej ved Spettrup med en stjålen knallert på ladet.

På stedet forsøgte manden først at få hjælp fra forbipasserende, men da det ikke kunne lade sig gøre, endte politiet med at blive tilkaldt. Hvorvidt det var manden selv, der ringede, er uvist.

Da patruljen kom frem, forklarede den 25-årige i første omgang, at knallerten er hans. Det viste sig dog hurtigt, at den netop var stjålet ikke langt derfra.

Med sig i bilen havde manden sig også en 25-årig medgerningsmand fra København, som ligeledes blev sigtet for tyveriet.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Hedensted: Natten til fredag kl. 2.25 er en tyv ifølge Sydøstjyllands Politi brudt ind i en villa på Hedebogade i Hedensted.

Gerningsmanden fik adgang til boligen ved at bryde et køkkenvindue op, hvorefter vedkommende er sluttet væk med en designstol af uoplyst mærke.

Stouby: Sydøstjyllands Politi fortæller, at der imellem onsdag ved midnatstid og fredag kl. 16 har været et indbrud på Møllevænget i Stouby.

Gerningsmanden kom ind i villaen ved at bryde en terrassedør op, men der er tilsyneladende ikke blevet stjålet noget.

Løsning: En 29-årig mand fra Løsning bonnede søndag kl. 19 negativt ud, da han blev standset rutinemæssigt af en politipatrulje.

Betjentene kunne konstatere, at vedkommende - der kom kørende på Gesagervej i Løsning - var påvirket af narkotika, hvorfor han blev sigtet for overtrædelsen.

Hedensted: Lidt efter midnat natten til mandag fik Flextek på Kildeparken i Hedensted besøg af ubudne gæster.

Vedkommende knuste et vinduesparti til en dør, hvorefter han kiggede nærmere på mulige genstande at medbringe sig.

I sidste ende forlod indbrudstyven dog stedet igen med uforrettet sag.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Politirapporten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce