Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Politirapporten uge 43 Hedensted

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Hedensted: Tirsdag mellem kl. 8.30 og 15.50 har en ubuden gerningsmand været på spil på Toftegårdsvej i Hedensted.

Vedkommende har skaffet sig adgang til en villa ved at knuse en rude i både dør og vindue, hvorefter der er stjålet et uoplyst antal smykker.

Juelsminde: Udbyttet blev en designlampe af uoplyst mærke, da en ukendt gerningsmand onsdag kl. 14.50 brød ind i en villa på Hvedevænget i Juelsminde.

Vedkommende kom ind ved at knude en rude, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Hedensted: I løbet af natten til torsdag kl. 0.38 har en ukendt gerningsmand brudt ind i en varebil på Phønixvej i Hedensted.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at vedkommende kom ind i bilen ved at knuse en rude i passagersiden, men umiddelbart blev intet stjålet.

Glud: En 59-årig mandlig bilist fra Tørring blev fredag aften klokken 18.49 standset af politiet på Skolevej syd for Glud.

Hans pust i politiets alkometer indikerede, at han havde kørt med for meget alkohol i blodet, og han blev derfor kørt til stationen for at få foretaget en blodprøve.

Juelsminde: En 38-årig mand fra Hornsyld slap uskadt fra sin spirituskørsel, da han natten til lørdag kl. 1.42 mistede herredømmet over sin bil og endte 30 meter inde på en mark.

Manden kom kørende i nordlig retning på Bjerrevej, og ifølge Sydøstjyllands Politi er det formentlig også indtaget af alkohol, der var skyld i solouheldet.

Snaptun: Sydøstjyllands Politi fortæller, at der natten til lørdag kl. 1.52 var indbrud i en villa på Fiskeparken i Snaptun.

Vedkommende kom ind ved at knuse en sydvendt terrassedør, men umiddelbart er intet blevet stjålet.

Løsning: Af uransaglige årsager gik der lørdag kl. 11.52 ild i motorrummet på en personbil, da den kom kørende på Østjyske Motorvej omkring Løsning.

Ingen kom til skade under episoden, der i øvrigt heller ikke påvirkede trafikken mærkbart.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce