Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Politisk aftale beroliger sommerspil: Forventer at kunne leve op til regler

Kasper Kragh, der skal spille løve i Troldmanden fra Oz, kan ligesom de øvrige frivillige glæde sig over, at sommerspillet kan afvikles under de restriktioner, som ventes at gælde på premieretidspunktet sidst i juli. Foto: Michael Svenningsen

Juelsminde: Den seneste politiske aftale om Danmarks genåbning var en lettelse for folkene bag Palsgaard Sommerspil.

Bestyrelsen har nu fået vished om, hvad der kræves af sommerspillet, som har premiere i slutningen af juli.

- Det var en stor lettelse at stå op tirsdag morgen til en plan for, hvordan vi kan afholde sommerspillet. Det giver en ro i maven for os at vide, under hvilke forhold vi kan invitere publikummer ind, siger formand Thrine Nørgaard i en pressemeddelelse.

Annonce

Tredje fase af den politiske aftale træder i kraft 14. juni og gør det muligt at samle 1000 siddende gæster udendørs. Samtidig vil der være krav om, at publikummer kan fremvise coronapas, og at foreninger udarbejder en sundhedsplan.

- Vi har med vores billetsystem rigtig gode muligheder for at holde styr på, hvor mange vi lukker ind. Desuden er vi er klar til at tjekke coronapas i indgangen, så jeg føler mig helt overbevist om, at vi kan leve op til, hvad der kræves af os, forsikrer Thrine Nørgaard i pressemeddelelsen.

Sommerspillet opfører i år Troldmanden fra Oz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Vivi vil åbne ubemandet døgnshop: Jeg vil gerne støtte op om sammenholdet i byen og tiltrække nye tilflyttere

Annonce