Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Populært traktortræk kommer igen til Rårup

Der er nye overraskelser i ærmet hos holdet bag Rårup Traktortræk. Arkivfoto
Endnu engang er de lange, seje traktortræk på vej til Rårup, og antallet af besøgende er firedoblet på fem år.
Annonce

Rårup: 9. august skal der igen slæbes tunge slæder i forskellige vægtklasser, når Rårup Gymnastik og Idrætsforening arrangerer traktortræk i Rårup for 6. år i streg.

På ikke mindre end fem år er antallet af gæster firedoblet til 2000 besøgende sidste år, og indtil videre er 40 traktorførere tilmeldt den populære motorsport. Klasse tre og veteranklassen er lukket for tilmeldinger, mens der i klasse fem, seks og syv stadig søges deltagere, der har nok dieselolie i blodet til at trække læsset over en 100-meterstrækning.

At der kommer mange besøgende til traktortrækket sætter krav til forholdende i Rårup.

- Hvis udviklingen i besøgstallet fortsætter, bliver det udfordrende for folkene bag arrangementet at finde plads, men igen i år står vi selvfølgelig klar med ekstra toiletter og boder, der slukker både tørst og sult, fortæller Kenneth Dahl, som administrere Rårup Traktortræk.

Som noget nyt i år vil der være en klasse for lastbiler, og derudover forsøger arrangørene at lokke fire kendte personer fra lokalområdet til at deltage i traktortrækkonkurrence mod hinanden.

- Vi er sikre på, at vores gæster finder det sjovt at se offentlige ansigter dyste mod hinanden. Vi håber på, at vi måske kan få nogle lokalpolitikere eller lignende til at deltage i år, siger Kenneth Dahl. Som sædvanlig vil specialbyggede og toptunede traktorer uden grænser også være på programmet i en klasse for sig selv, og her vil den sorte røg med sikkerhed sætte sig tungt på himlen.

Diskotek Bambi stå for speak og musik, når der skal sparkes gang i festen, som også inkluderer aktiviteter for små og store børn.

Arrangementet begynder klokken 17.30, og prisen vil for voksne være 60 kr., mens børn under 12 kommer gratis ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce