Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Sæsonen går på hæld: Men golfcafeen fortsætter med særegent liv

Uden de mange golfspillere kan Café Rindbæk ved Hedensted Golfklub godt tage sig øde ud. Men denne vinter bliver virkeligheden en ganske anden. Foto Michael Svenningsen

I takt med at golfspillerne takker af for sæsonen, tror mange, at Café Rindbæk ved golfklubben også lukker. Men forpagter Anette Christoffersen går tværtimod den direkte modsatte vej og åbner op for seniordans, thai-boksning og julemarked for at holde gang i ydersæsonen.

Hedensted: Hvad har thai-boksning, yoga, bridge, seniordans og julemarked med en golfcafé at gøre?

Absolut intet vil de fleste nok mene, men hos Café Rindbæk ved Hedensted Golfklub er svaret i vinterhalvåret et ganske andet.

For mens golfspillerne én efter én trækker indendørs og dermed ganske naturligt lægger færre penge i den tilstødende café ved golfklubben, skruer forpagter Anette Christoffersen op for de alternative veje til kunder og opmærksomhed.

Og selvom der fra et forretningsmæssigt synspunkt naturligvis er håb om også at tjene en lille mønt på de - i golfmæssig forstand - skæve indslag, er den primære målsætning en ganske anden.

- Mange spørger, om jeg lukker, men bare fordi golf går på hæld, gør jeg ikke. Der er jo en husleje, der skal betales uanset, så jeg kan lige så godt udnytte det. Samtidig vil jeg også gerne vise, at en café ved golfklubben kan fungere både sommer og vinter. Jeg er allerede begyndt at trække folk fra byen, som intet har med golf at gøre - og de skal ikke have nogen grund til at tro, jeg lukker ned for sæsonen, siger Anette Christoffersen.

Jeg kaster mig ud i det, og så ser vi, hvad der sker. Jeg vil vise, at vi er her og vil stedet det bedste - og at der fortsat kan være fyldt med liv hernede, selvom golfsæsonen er slut.

Anette Christoffersen, forpagter, Café Rindbæk
Koblingen mellem thai-boksning og golfcafé kan være svær at finde. Ikke desto mindre findes den hos Café Rindbæk i Hedensted. Foto Michael Svenningsen

Kom med ét

Det er Anette Christoffersen første sæson som forpagter ved golfklubben, og selvom tankerne om lidt liv uden om den traditionelle forestilling af en café opstod allerede inden, jobbet kom i hus, er det særligt oplevelsen af pludselig stilhed, der har trukket videre fra tanke til handling.

Som tidligere forpagter i Stouby Multihus var hun vant til, at sæsonen bød på en jævn nedtrapning. Først stoppede indendørs fodbold, så gymnastik, siden badminton.

- Men det draslede ikke roligt ned her. Det gik fra 120 til ingenting, og jeg tænkte "hold da op". Det kom lidt bag på mig, at det bare pludselig sagde bum - men det var stort set også første gang, siden jeg begyndte i juli. Derfor er der også noget befriende i endelig at have tiden til at sætte nogle af de her ting i værks, siger Anette Christoffersen.

Foruden thai-boksning vil Café Rindbæk i løbet af vinteren også have besøg af seniordans, bridge og yoga - for blot at nævne nogle af de anderledes gæster. Foto Michael Svenningsen
Annonce

Fejrer mærkedage

Foruden de førnævnte tiltag vil Anette Christoffersen blandt andet at slå sig stort op på de klassiske mærkedage i restaurationsmiljøet såsom J-Dag og mortensaften.

Derudover vil der også være udstillinger, foredrag - og praktisk talt alt muligt andet, det skulle være den mindste interesse for.

Alt sammen noget der er kommet efter mund-til-mund princippet, og Anette Christoffersen har således endnu ikke selv været rundt ved foreninger og virksomheder for at gøre opmærksom på, de er velkommen hos hende.

- Jeg tror også, jeg skal til at stoppe nu. Der er godt nok meget på tegnebrættet - jeg ender jo med at have mere travlt end i højsæsonen, siger Anette Christoffersen.

De mange anderledes tiltag forventes at fortsætte frem til golfkøllerne igen bliver fundet frem - typisk i løbet af april.

Med ét forsvandt næsten alle golfspillerne fra Café Rindbæk for sæsonen. I stedet bliver det tænkt alternativt for at lokke byens borgere forbi - og på den måde gøre opmærksom på, at cafeen ikke er lukket ned ligesom golfsæsonen. Foto Michael Svenningsen
Koblingen mellem thai-boksning og golfcafé kan være svær at finde. Ikke desto mindre findes den hos Café Rindbæk i Hedensted. Foto Michael Svenningsen
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Det er dejligt endelig at se, at nogle medlemmer af regionsrådet faktisk er lydhøre for problematikken omkring responstider

Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

13-årig cyklist i uheld med 15-årig på knallert

Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Sækkepibe og trommespil i Bjerre

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Rustik Butik ville søge varemærkebeskyttelse af nye krus, men der skulle en hjælpende hånd til

Hedensted/Juelsminde Avis

Regionsrådsmedlemmer reagerer på kritik af responstider: Der skal være kvalitet og tryghed i ambulancedriften i hele regionen

Hedensted/Juelsminde Avis

Danmark skal være et land, der melder sig ind - og ikke ud - når der er brug for at tage ansvar i den verden, vi er en del af

Hedensted/Juelsminde Avis

Borgere blev lovet cykelsti efter vejkollaps, men travlhed i vejafdelingen forsinker projektet

Hedensted/Juelsminde Avis

Indled sommeren med rock på Snaptun Havn

Hedensted/Juelsminde Avis

Ølsted Gospel Singers spiller forårskoncert

Hedensted/Juelsminde Avis

Politikere krydsede klinger om forsvarsforbeholdet

Hedensted/Juelsminde Avis

Åben have i Vrigsted

Hedensted/Juelsminde Avis

Klummen: Sådan kombinerer du sommerferie og vægttab

Hedensted/Juelsminde Avis

Flisemangel udsætter arbejde på Storstranden: Venter med anden etape til efteråret

Hedensted/Juelsminde Avis

KD støtter friplejehjem i Løsning: Ældre bør have frit valg, når de skal på plejehjem

Hedensted/Juelsminde Avis

Det er vigtigt at måle alle infrastruktur-investeringer efter samfundsøkonomisk rentabilitet, hvilket helt forsvinder i debatten om timedrift og togfond

Annonce