Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Sømmet i bund for spejderne

Bernadotte Gruppe, KFUM-spejderne i Hedensted, har indgået et sponsorsamarbejde med energiselskabet OK, hvor bilister kan være med til at spare op. PR-foto
Annonce

Hedensted: KFUM-spejderne Bernadotte Gruppe har indgået et sponsorat med energiselskabet OK, hvor bilisterne er med til at spare op, når de tanker hos OK.

Indtægterne fra sponsoraftalen afhænger af, hvor mange liter brændstof der tankes. Bilister kan støtte spejderne med fem øre for hver liter, der tankes hos OK, og det koster ikke noget, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Bernadotte Gruppes sponsoraftale.

Pengene skal bruges til, at de frivillige, ulønnede ledere kan få ordentligt overtøj.

- Man kan sige, at de 21 spejderledere er omdrejningspunktet for de 100 spejdere. De er fuldstændig ulønnede og får ingen ydelser. Vi håber at samle penge nok sammen, så vi kan forsyne vores ledere med en lederjakke, så de har ordentligt udendørs overtøj, siger Morten Palmelund, der er gruppeleder i Bernadotte Gruppe, KFUM-spejderne i Hedensted, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce