Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Sigtes for grov vold: 17-årig endte natte-diskussion med at skubbe jævnaldrende i havnen

Juelsminde Havnefest endte for en 17-årig mand fra Østbirk med en sigtelse for grov vold, mens hans offer måtte kæmpe sig op fra havnen. Arkivfoto: Mads Hansen
En ung mand fra Østbirk risikerer fængselsstraf, efter han under Juelsminde Havnefest skubbede en 17-årig mand fra Odder i havnebassinnet.
Annonce

Juelsminde: Selvom den årlige havnefest i Juelsminde så sin sidste dag søndag, er der alligevel kommet en sigtelse på efterbevillig til en 17-årig mand fra Østbirk.

Sydøstjyllands Politi fortæller, at han lørdag kl. 2.45 endte en diskussion med uden varsel at skubbe en ligeledes 17-årig mand fra Odder fra molen og ned i havnebassinet.

Faldet ned til vandkanten var på ca. to meter, men manden kom ikke noget til og var også selv i stand til at kravle op igen.

Alligevel har politiet vurderet skubbet til at opfylde kriterierne for vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter, som har en strafferamme på op til seks års fængsel.

- Kriminaliteten ligger i, hvor farligt det kan være. Kan han svømme, hvor påvirket er han af alkohol, kan han ramme noget på vejen derned? Den konkrete vurdering af omstændighederne gør, at han bliver sigtet for kvalificeret vold efter paragraf 245, siger fungerende politikommissær Christian Skyt fra Sydøstjyllands Politi.

Det vides ikke, hvad der i første omgang ledte til diskussionen, som iøvrigt havde deltagelse af flere personer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce