Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Skønhedsklinik i Hedensted lukker

Mette Lucia Nielsen (billedet) og søsteren Rikke har valgt at lukke deres skønhedsklinik i Hedensted af personlige årsager. En flytning af klinikken samt moderens død har taget hårdt på dem begge to. Arkivfoto: Line Kyed
Skønhedsklinikken Clinique Lucia på Haralds Plads i Hedensted lukker og slukker med udgangen af indeværende år. Indehaverparret Mette og Rikke Lucia Nielsen, der også er søskende, har valgt at lukke klinikken af personlige årsager.
Annonce

Hedensted: Skønhedsklinikken Clinique Lucia på Haralds Plads 8 i Hedensted synger på sidste vers. Søskendeparret Mette og Rikke Lucia Nielsen har valgt at lukke klinikken pr. 31. december.

- Vi holder pause på ubestemt tid efter en svær periode for os begge to. Vi har mistet vores mor i år, og det er ligesom familiens holdepunkt, som dermed er væk. For mit eget vedkommende har det udløst en stress-tilstand, idet jeg midt i den sorg stod midt i en flytning af klinikken fra Horsensvej til Haralds Plads plus en masse nye tiltag. Det har simpelthen været for hårdt, siger Mette Lucia Nielsen, og fortsætter:

- Stressen har sat sig fysisk i min krop, og det gør, at jeg ikke kan fokusere på klinikken 100 pct. længere. Jeg bliver derfor nødt til at fokusere på mig selv og min familie i en periode for ligesom at komme til hægterne igen. Rikke har det på nogenlunde samme måde, så derfor er vi enige om at holde en pause, siger Mette Lucia Nielsen.

De to søstre håber dog, at de – når de lige har sundet sig lidt begge to – kan starte en skønhedsklinik op igen i Hedensted.

- Vi elsker arbejdet og kunderne, så det vil vi rigtig gerne, men det er alt for tidligt at sige noget om en tidshorisont, siger Mette Lucia Nielsen, der har opsagt sig lejemål på Haralds Plads 8 pr. 1. januar 2020.

Alle gavekort til butikken kan indløses frem til 31. december, men der udstedes ikke nye gavekort.

Rikke og Mette er født og opvokset i Øster Snede, og har gået på Hedensted Skole. De er begge uddannet som kosmetologer fra Silkeborg Kosmetologskole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce