Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Skobutik holdt outlet med coronarestriktioner: Kunderne var rigtig gode

Mette Sølvbjerg fortæller, at kunderne har været rigtig gode til at holde afstand, mens der var outlet. Arkivfoto
Det var ikke uden betænkeligheder, at skobutikken Sølvbjerg Shoes i forrige og sidste uge holdt outlet, men kunderne viste sig at være helt med på at gå på udsalg med coronarestriktioner.
Annonce

Hedensted: Tiltrækker vi nu en helt masse mennesker, bliver folk sure, hvis vi siger, der er for mange kunder i butikken, kan folk finde ud af at holde afstand?

Spørgsmålene var mange, inden Sølvbjerg Shoes, Hedensteds skobutik, forrige uge åbnede et sko-outlet i et lokale ved siden af selve butikken.

- Vi var faktisk betænkelige ved at lave et outlet, men på den anden side syntes vi, at der skulle ske noget for kunderne, og vi havde brug for at få ryddet ud i butikken, så de nye varer kunne komme ind, siger Mette Sølvbjerg.

Derfor valgte butikken at lave et outlet med restriktioner. Der måtte maks være syv kunder i lokalet sammen med en til to ansatte, så man ikke kom over 10 personer. Der blev selvfølgelig stillet håndsprit op og sat bænke op udenfor butikken, så folk kunne sætte sig og vente.

- Bænkene blev faktisk ikke brugt, for kunderne var rigtig søde til at stille sig en en lang kø med afstand. De kiggede ind i butikken og så, hvor mange der var, og blev pænt udenfor, så vi havde slet ikke brug for at lege bussemand, siger Mette Sølvbjerg.

Butikken havde et rigtig godt salg, og flere af kunderne kiggede ind i selve butikken, hvis de ikke fandt noget i outlettet.

- Der var slet ikke noget skubben og massen, som man ser ved andre udsalg, så det gør da, at vi ikke er så bange for igen at holde outlet eller udslag, siger Mette Sølvbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce