Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Skolecuppen 2020 i Hedensted aflyst

Arrangørerne bag Skolecuppen i Hedensted har valgt at aflyse dette års stævne med henvisning til den seneste coronavirus-udvikling. Arkivfoto: Lars Juul
Annonce

Hedensted: Arrangørerne bag Skolecuppen i Hedensted har på baggrund af den seneste coronavirus-udvikling valgt at aflyse årets stævne i oktober.

Over 100 hold fra ni skoler skulle den sidste weekend i oktober have dystet i indendørs fodbold i Hedensted Centret. En traditionsrig begivenhed, som kunne have fejret et lille jubilæum i år, idet det ville have været 20. gang.

Annonce

Risiko for smittespredning

- Vi har vurderet, at det ikke er muligt at sikre begivenheden tilstrækkeligt i forhold til corona-smitten, og vi ønsker ikke, at en god tradition skulle ende med at blive en supersprederbegivenhed og være en risiko for deltagerne, udtaler Claus Bech Jensen fra Hedensted IF på vegne af arrangørerne og supplerer:

- Vi håber, at stævnet kan afvikles til næste år, og så bliver det naturligvis med et brag af et jubilæumsstævne, siger han.

Det årlige stævne arrangeres i et samarbejde mellem Sole IF, Løsning IF og Hedensted IF. Skoleklasser fra alle årgange spiller mod hinanden med klassehold, hvor der deltager både drenge og piger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce