Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Skuffelse over restriktioner: Muslingefestens comeback må vente

Muslingefesten samler normalt et par tusinde mennesker til gratis muslinger og hygge på havneområdet i Snaptun. Foto: Søren E. Alwan

Snaptun: Den store muslingefest i Snaptun er aflyst for andet år i træk.

Støtteforeningen Skjolds Venner har afblæst gildet på baggrund af den seneste politiske aftale om genåbningen af Danmark og de medfølgende restriktioner.

- Når vi ikke kan være mere end 1000 og skal lave sektioner af 200, så hænger det ikke sammen for os. Det bliver for dyrt økonomisk. Det er vores vurdering. Så vi må desværre aflyse og vente til 2022, siger formand Carsten Andersen.

Annonce

Aflysningen er en skuffelse for støtteforeningen. Man havde sat næsen op efter afvikling.

- Vi har haft alt booket og holdt alt åbent ind til nu, for vi mente, det ville kunne lade sig gøre i og med, at det er et udendørs-arrangement, siger Carsten Andersen.


Vi har andet i tankerne og kommer muligvis ud med noget i løbet august eller september

Carsten Andersen, formand


Snaptun Muslingefest trækker normalt et par tusinde gæster og kræver omkring 1500 gæster for at være en forretning. Festen skulle være foregået lørdag 10. juli. Måske forsøger støtteforeningen sig med et alternativ senere på året.

- Det gik ikke til juli, men vi har andet i tankerne og kommer muligvis ud med noget i løbet august eller september, siger Carsten Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Vivi vil åbne ubemandet døgnshop: Jeg vil gerne støtte op om sammenholdet i byen og tiltrække nye tilflyttere

Annonce