Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Slået ud igen i år: Majfesten aflyses

Sidst Majfesten blev holdt i 2019 var det helt store trækplaster en oldboyslandskamp med deltagelse af blandt andre Thomas Gravesen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Den nuværende coronasituation betyder, at udvalget bag Majfesten har besluttet af aflyse de ellers planlagte festligheder.

Hedensted: Sidste år måtte Hedensted og omegn på grund af coronarestriktioner se langt efter den traditionsrige Majfest, og i år viser sig at blive en kedelig gentagelse.

Majfestudvalget oplyser, at man på grund af den nuværende situation ser sig nødsaget til at aflyse de fire dages festligheder i maj.

- Vi savner duften af nyslået græs, fadøl og lyden af mennesker og musik i Mosen, men det er desværre ikke realistisk lige nu, siger presseansvarlig Tina Søgaard Andreasen i en pressemeddelelse.

Ud over, at 2021 således ikke bliver gensynsåret med fodboldturnering, motionsløb, sildebord, teltfest, tivoli og Ole Gas, får det også den betydning, at der ikke genereres et overskud til Hedensted IF's ungdomsarbejde.

- Men Majfesten får ingen økonomiske problemer, da alle aftaler er indgået med forbehold for corona-situationen, siger Tina Søgaard Andreasen.

Majfesten forventer at lave nogle mindre arrangementer i Mosen på et senere tidspunkt, når restriktionerne tillader det.

Majfesten i Hedensted med tivoli, teltfest og old boys landsholdet som slog Hedensted IFs old boys hold 4-1. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Petanqueklub frustreret efter gentagne tilfælde af hærværk: Det er os selv, der skal bruge flere tusinde kroner

Annonce