Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Slut med aktiviteter for ældre: Centerråd nedlægger sig selv

Løsning Dagcenter bliver brugt til aktiviteter for både plejehjemmets beboere og for ældre i byen, som her erindringsdans. Og så har Løsning Dagcenter været rammen om den frivillige forening Løsning Centerråds aktiviteter. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Løsning: Siden landet lukkede ned på grund af coronavirus sidste år, har det heller ikke været muligt at holde aktiviteter for ældre på Løsning Plejehjem.

Siden 2013 har foreningen Løsning Centerråd arrangeret alt fra foredrag, musik og banko til strikkeeftermiddage, petanque og porcelænsmaling, primært for ældre, der bor uden for plejehjemmet. Men nu er foreningen klar til at nedlægge sig selv.

- De otte medlemmer i bestyrelsen har været med siden 2013, og fordi vi har været lukket så længe, så har folk fået en anden hverdag og tabt gnisten i forhold til arbejdet, siger formand Ann-Marie Hansen.

Hun flytter selv fra byen og har ikke mulighed for at fortsætte, og ingen andre i bestyrelsen har mod på at fortsætte.

Annonce

Håber andre vil tage over

Årsmødet skulle have været holdt inden 1. april, men nu bliver foreningen nedlagt, med mindre andre vil tage over.

- Det er en trist beslutning, for der er mange enlige i byen, især kvinder, som har brug for at komme ud og tale med andre. Vi kan se, at de via vores arrangementer har fået et andet netværk, fortæller Ann-Marie Hansen.


Det er en trist beslutning, for der er mange enlige i byen, især kvinder, som har brug for at komme ud og tale med andre.

Ann-Marie Hansen, formand for Løsning Centerråd


- Rent økonomisk har arbejdet også fungeret rigtig fint. Vi har haft mange fonde, der gerne ville støtte os, og vi har fået del i kommunens paragraf 18 midler, fortæller hun.

Hun vurderer, at omkring 70 mennesker brugte centerrådets aktiviteter i løbet af en normal uge. Men da aktiviteterne nu har været lukket i et år, og der ikke et dato på, hvornår man kan gå i gang igen, nedlægger foreningen altså sig selv.

Ann-Marie Hansen håber dog, at andre ildsjæle vil tage over.

Man kan kontakte hende på tlf. 51 22 08 88, hvis man vil vide mere om arbejdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Petanqueklub frustreret efter gentagne tilfælde af hærværk: Det er os selv, der skal bruge flere tusinde kroner

Annonce