Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Slut med fuldtidsjob og fyldninger - Susanne tager hul på rejse og mere fritid

Medindehaver af Tandlægen.dk, Susanne Wittorff, takker af for at nyde sit otium. Første stop bliver Grønland. Foto: Michael Svenningsen
61-årige Susanne Wittorff har været medejer af tandlægehuset, Tandlægen.dk, i 27 år. 20. december takker hun af for at realisere en længeventet drøm om at rejse og nyde hverdagen uden et fuldtidsarbejde som medspiller.
Annonce

Hedensted: Fra 20. december bliver tandlægen.dk på Horsensvej en medejer mindre.

Her fratræder 61-årige Susanne Wittorff den tandlægeklinik, hun har haft en stor andel i de seneste 27 år.

Afskeden er på ingen måde sørgmodig, men et aktivt valg og et længeventet ønske, forklarer Susanne Wittorff.

- Hvis jeg skal rejse inden min pensionsalder, er det lige nu, det skal ske.

- Jeg er gået direkte fra min uddannelse og ind på arbejdsmarkedet. Så jeg har ikke som ung prøvet at rejse rundt og have en hverdag, der ikke er skemalagt. Det tager jeg revanche på nu sammen med min mand, fortæller Susanne Wittorff, der er født, opvokset og bosat i Horsens.

- Hvis jeg skal rejse inden min pensionsalder, er det lige nu, det skal ske.

susanne Wittorff

Annonce

Et gensyn

Først og fremmest har Susanne Wittorff og hendes jævnaldrende mand Ove Sørensen, der netop har opsagt sit job som museumsdirektør på Vejlemuseerne, planer om at rejse til Grønland i et halvt år.

De tager afsted 30. januar.

Parret, der sammen har to voksne sønner, har begge været i Grønland tidligere - Ove Sørensen som medlem af Sirius Patruljen og guide for Albatros Rejser. Mens Susanne Wittorff i en kortere periode har arbejder deroppe for Dansk Tandlægeforening sammen med sin kompagnon fra tandlægehuset, Merete Kolding Bøcher.

- Også denne gang skal jeg arbejde lidt deroppe som tandlæge - nu i det gamle Julianehåb, Qaqortog, mens Ove blandt andet skal lave nogle undersøgelser for Unesco, siger Susanne Wittorff.

Annonce

Positivt farvel

Det bliver en god afsked med klinikken i Hedensted, er den afgående Susanne Wittorff sikker på.

- Jeg har været privilegeret og altid glad for mit arbejde - også selvom det langt fra har været et 37-timers job, siger hun.

Når ferien og arbejdet i Grønland slutter omkring 1. august næste år, venter en ny hverdag for parret. Men hvad der så skal ske, har de endnu ikke defineret.

- I alle årene var tandlægegerningen min primære hobby. Nu har jeg efterhånden fået nogle slidskader, en dårlig nakke. Så tiden er til at geare ned nu, hvor jeg også kan mærke, at jeg er ved at køre lidt træt i det, siger Susanne Wittorff.

Hun betvivler dog ikke, at hun vil kunne kigge tilbage på sin tid som selvstændig tandlæge med stor positivitet.

- Min kollega og kompagnon Merete Kolding Bøcher og jeg har altid haft et problemfrit samarbejde - også sammen med vores ansatte. Og mange af kunderne har jeg efterhånden kendt gennem mange år - fulgt børn op til deres voksenliv. Så det bliver et miks af noget vemodigt og en stor forventningsglæde i forhold til min fremtid, når jeg om lidt takker af på klinikken, siger Susanne Wittorff.

En ny tandlæge er ansat ind i teamet, som Merete Kolding Bøcher nu står alene i spidsen for på Horsensvej. Tandlægen.dk har i dag i alt 20 ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce