Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Solcenter er igen på nye hænder

Jesper og Hanne Johnsen driver i forvejen solcentre i Tørring og Brædstrup, og nu har de også overtaget Beauty Tan i Løsning. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Hanne og Jesper Johnsen har overtaget Beauty Tan i Løsning. Det er parrets tredje solcenter.
Annonce

Løsning: Solcentret Beauty Tan på Vestergade i Løsning har igen fået nye ejere. Det er ægteparret Hanne og Jesper Johnsen, der nu har overtaget centret efter Simone Siberaj, som nåede at drive det i mindre end et år.

- Simone valgte at sælge til os af private årsager, og nu har vi færdiggjort de renoveringer, hun var i gang med, så der er blevet rigtig godt. Det er et selvbetjent solcenter med åbent fra seks morgen til 23 aften, og vi håber selvfølgelig mange vil bruge det, siger Jesper Johnsen.

Det var lidt af et tilfælde, han kom ind i solcenter-branchen, da han for tre år siden erhvervede sig et solcenter i Tørring.

- Det var en god kammerat, der gjorde opmærksom på, at det stod tomt dengang, og så tænkte jeg "hvorfor ikke?". Det har kørt rigtig fint, og vi har siden fået succes med endnu et center i Brædstrup, og når nu muligheden bød sig i Løsning, gav det god mening for os, siger Jesper Johnsen.

Annonce

Ikke fuldtidsjob

Både han og Hanne har arbejde ved siden af. Hanne er butikschef i Penny Lane i Kolding Storcenter, og Jesper blev i efteråret selvstændig asfaltør.

- Vi kan ikke leve af at drive tre selvbetjente solcentre, så vi er nødt til at lave noget andet også. Men det er en fin bibeskæftigelse, og jeg kunne da også godt forestille mig, at vi udvider med flere centre senere, siger Jesper Johnsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce