Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Solveig vil hjælpe kvinder til at geare ned

Solveig Udbjørg Marcussen har åbnet klinik i Hornsyld og tilbyder velværemassage. Foto: Michael Svenningsen
Fysioterapeut Solveig Udbjørg Marcussen har åbnet en klinik i sit eget hjem, hvor hun vil tilbyde velværemassage til travle kvinder.
Annonce

Hornsyld: Med fire børn, et arbejde og mange fritidsinteresser ved 62-årige Solveig Udbjørg Marcussen præcis, hvorfor nogle kvinder brænder helt ud.

- Jeg har selv været gået ned med stress. Vi kvinder har en tendens til at gå så meget op i alle andre, at vi glemmer at tage tid til os selv, forklarer hun.

Derfor har hun nu åbnet klinik i sit hjem på Birkevej i Hornsyld. Her kan kvinder få massage af hele kroppen for på den måde at få slappet af.

- Jeg er uddannet fysioterapeut og har arbejdet med det i mange år, men det bliver ikke sportsmassage eller hård fysioterapi. Da jeg blev uddannet, var det på Skodsborg Fysioterapiskole, der lå på kurhotellet, og vi havde mange af kurstedets gæster, der skulle have massage. Det er noget af det, jeg gerne vil bringe ind i klinikken, siger Solveig Udbjørg Marcussen og tilføjer, at man også kan bruge massagen forebyggende.

Annonce

Mange interesser

Solveig Udbjørg Marcussen er halvt norsk og har boet mange steder rundt om i landet. Siden 1999 har bopælen dog heddet Hornsyld, hvor hun bor sammen med sin mand. De fire børn er fløjet fra reden.

Hun er i øjeblikket lærervikar på Vejlefjordskolen, hvor hun har været i en del år, men det er meningen, at klinikken skal udvikle sig til en fuldtidsbeskæftigelse.

I sin fritid skriver hun artikler til Adventnyt, lige som hun også har været involveret i lokalradio på Bornholm og i Næstved. Hun spiller guitar og klaver og sejler havkajak.

Nu vil hun have fokus på at give andre kvinder tid til at forkæle sig selv.

I første omgang er klinikken åben formiddag, men med tiden skal åbningstiden udvides.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce