Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Sommerbogen 2020 byder på nye udfordringer

Sommerbogen 2020 på Hedensted Bibliotekerne kører fra 12. juni til 22. august. Det handler også i år om at motivere børn til at læse en masse spændende litteratur i den lange sommerferie.
Annonce

Hedensted: Hedensted Bibliotekerne inviterer endnu engang alle børn i 0.-9. klasse til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence: Sommerbogen.

Sommerbogen 2020 åbner 12. juni og forsætter frem til 22. august. Sidste år deltog tusindvis af børn fra hele landet, og de lavede over 30.000 boganmeldelser. I år bliver det lidt anderledes. Kravet om boganmeldelser træder lidt i baggrunden, og i stedet skal børnene udfordre sig selv undervejs, så fokus bliver rettet med selve læseoplevelsen. Inden start skal børnene hente et udfordringsark på det lokale bibliotek eller på hedenstedbib.dk. På arket er der læseudfordringer af forskellige sværhedsgrader. Børnene skal herefter løse mindst ti af udfordringerne for at deltage i konkurrencen.

Alle deltagende børn er med i lodtrækningen om de tre hovedpræmier, hvor de får lov til at tømme en boghandel på fem minutter. På Hedensted Bibliotekerne får alle børn, der afleverer et ark, tre chokolader. Derudover trækker man lod om ti bøger blandt alle lokale deltagere i konkurrencen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce