Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Sponsorløb i Stenderup gav 52.000 kroner

Skoleinspektør i Stenderup, Anders Harfot, gør på billedet klar til at sende skolens elever ud på cykelruten på Skolernes Motionsdag i fredags. Der var tale om et sponsorløb til fordel for en kommende aktivitetsplads i Stenderup. Privatfoto
Skolernes motionsløb i fredags var i Stenderup-udgaven lavet om til et sponsorløb, hvor skolens elever ved at løbe og cykle kilometer efter kilometer samlede 52.000 kroner ind til en kommende aktivitetsplads ved skolen.
Annonce

Stenderup: I Stenderup samles der i øjeblikket penge ind til en aktivitetsplads, der skal afløse en mere eller mindre totalt nedslidt legeplads ved Stenderup Skole.

Man har i Stenderup selv samlet 250.000 kroner ind til formålet og har desuden fået et tilsvarende beløb fra Hedensted Kommunes LUP-pulje. Nu kan der lægges yderligere 52.000 kroner ned i kassen, idet det var det beløb, som skolens elever formåede at løbe og cykle sig til i forbindelse med Skolernes Motionsdag i fredags. Skoleinspektøren i Stenderup, Anders Harfot, er imponeret over opbakningen til sponsorløbet fra forældre og bedsteforældre.


52.000 kroner er jo langt over, hvad vi på forhånd havde forventet, men det vidner jo bare om det fantastiske sammenhold, der er her i byen.

Anders Harfot, skoleinspektør på Stenderup Skole


- 52.000 kroner er jo langt over, hvad vi på forhånd havde forventet, men det vidner jo bare om det fantastiske sammenhold, der er her i byen. Folk rykker virkelig sammen i bussen, når et stort projekt som det her skal realiseres, siger skoleinspektøren.

Annonce

Vilde sponsorbeløb

Skolen havde inden sponsorløbet kommunikeret ud til forældrene, om de eventuelt ville give et bidrag pr. kørt og løbet kilometer fra deres respektive børns side, og han måtte i flere tilfælde skrive tilbage til forældrene, om de nu også havde forstået konceptet fuldt ud.

- Det var fordi, der var nogle, der meldte tilbage, at de gerne ville støtte med nogle ret vilde beløb. Der var faktisk en mor, der sagde, at hun fortrød, at hun havde tilkendegivet, at hun ville give 10 kroner pr. kørt og cyklet kilometer. I stedet ville hun give 100 kroner. Det er jo helt vildt flot, fortæller Anders Harfot, der også er imponeret over den indsats, som skolens elever lagde for dagen.

Annonce

En helt perfekt dag

- Der blev bare løbet og cyklet til den store guldmedalje, men vi havde virkelig også vejret med os, så det var bare en helt perfekt dag, siger Anders Harfot.

De mindste elever cyklede fire kilometer, mens de store cyklede syv kilometer. Herefter gik eleverne i gang med at løbe på to rundstrækninger på hver en kilometer. Og så blev der bare talt omgange.

En af eleverne, Frede Blichfeldt Lindby fra 6. b., nåede at løbe hele 20 kilometer inden han gik på efterårsferie. Læg dertil syv kilometer på cykel.

- Ret godt gået, synes jeg, siger Anders Harfot.

Eleverne fra Stenderup Skole formåede at løbe og cykle så mange kilometer ved et sponsorløb i byen i fredags, at det udløste 52.000 kroner til Stenderup Aktivitetsplads. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce