Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Sportigan i Hedensted: Klubberne er kommet tilbage

Indehaverne af Sportigan i Hedensted, Grethe og Finn Christensen, kan berette om fremgang i omsætningen i forhold til samme tidspunkt sidste år. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Hedensted: Da coronanedlukningen ramte landet i foråret ændrede det på mange ting. Blandt andet indkøbsmønstrene ude i butikkerne. Det kunne man også mærke hos Sportigan i Hedensted.

Salget af spillertøj til holdsportsgrene, fodboldstøvler og bolde stoppede nærmest fra den ene dag til den anden, mens salget af løbesko, træningstøj, måtter til hjemmetræning og håndvægte begyndte at stige kraftigt. Så man gik med andre ord fra at træne sammen med andre til at træne individuelt, men hvordan ser det så ud nu?

- Klubberne og holdsportsudøverne er kommet igen, men folk køber jo ikke dobbelt, så den omsætning vi mistede på den del i foråret, kan vi jo ikke nå at indhente, siger Finn Christensen, der driver butikken sammen med sin hustru Grethe.

Annonce

Sælger mange rekvisitter

Salget af rekvisitter går faktisk strygende, og det forklarer Finn Christensen med, at dels er der stadig mange, der træner hjemme, men typisk skal man jo også have sin egen måtte med til centertræning for at begrænse risikoen for smitte.

August var en rigtig fin måned for butikken, og september har heller ikke skuffet.

- Vi ligger på indeks 106 i forhold til september 2019, og det kan vi bestemt ikke klage over, siger Finn Christensen.

Annonce

Barometeret stiger

Billedet fra Sportigan går igen i mange af de butikker, der er med i avisens butiksbarometer.

Siden juni måned har barometeret ligget over 100, det vil sige, at butikkerne samlet set har haft en højere omsætning end samme måned sidste år.

I august lå indekset på 105 på trods af, at butikkerne ikke kunne holde Open by Night, og i september gik det for alvor stærkt. Barometeret steg til indeks 120, hvilket betyder at butikkerne i gennemsnit havde en stigning i omsætningen på 22 pct. i forhold til samme måned sidste år.

Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Politirapporten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce