Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Sportsbaren Goal er gået konkurs

Sportsbaren Goal åbnede 1. februar sidste år, men nu er stedet gået konkurs på grund af coronakrisen. Arkivfoto: Michael Sveningsen
Godt et år nåede sportsbaren Goal at have åbent. Nu er baren blevet erklæret konkurs på grund af coronakrisen.
Annonce

Hedensted: 1. februar sidste år fik Hedensted en sportsbar med visning af sportsbegivenheder. Men nu har coronakrisen sat en stopper for baren.

Kort før weekenden meddelte ejerne, at Goal er blevet begæret konkurs.

Avisen har talt med Kim Sølvbjerg, der var en af de fire mænd, der gik sammen om at åbne baren.

Han oplyser, at konkursen skyldes coronakrisen, men at det ikke har været nemt at drive sportsbaren.

- Før coronakrisen var det nedadgående. Der var for få, der besøgte stedet, og når vi var nødt til at have en fastansat, fordi vi fire ikke havde mulighed for at stå der så meget, så gik det hele til lønkroner.

Da coronakrisen kom, lukkede sportsbaren. Det samme gjorde de sportsarrangementer, som baren har vist, og mange sportbegivenheder hen over sommeren er aflyst. Derfor valgte de fire samarbejdspartnere at begære Goal konkurs.

- Coronakrisen var lige som nålestødet til konkursen. Vi kunne vælge at putte flere penge i det, men man skal også brænde for sådan noget. Så er det bedre, at der er nogle andre, der tager over, siger Kim Sølvbjerg.

Det er virksomheden E-bolig, der ejer baren. Før Goal var der på adressen værtshuset TogeT, og før det havde stedet navnet 5'eren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce