Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Sportsforeninger får støtte fra OK

Ungdomsspillerne i Hedensted IF, som her ses sammen med Danmarks old boys landshold, får glæde af sponsorstøtten fra OK. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Hedensted/Juelsminde: Juelsminde IF og Hedensted IF har netop modtaget den årlige støtte fra OK Benzin.

Hedensted IF har modtaget 44.000 kr. og Juelsminde IF næsten 19.000 plus evt. moms for det seneste år.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og SuperBrugsen i Hedensted og Juelsminde, der udbetaler pengene.

- Vores sponsorpenge fra OK og SuperBrugsen går udelukkende til vores ungdomsafdeling med ca. 175 spillere, siger sekretær Katja Dalsgaard i Juelsminde IF i en pressemeddelelse.

- Vi yder støtte til fodboldture til udlandet for de større ungdomsspillere, der også typisk hjælper ved OK-tanken ved SuperBrugsen, de 3-4 gange årligt, hvor der skal deles brochurer ud. Så det tænker vi, at det er en god måde at vise ungdommen, at pengene kommer ikke bare af sig selv! I Hedensted IF siger formanden Henrik Lundsgaard Nielsen:

- Vores sponsorpenge går til børne- og ungdomsarbejdet, samt til de fælles faciliteter. Vi har således fået ny belægning på vores opvisningsbane, og i det hele taget fået renoveret anlægget. Og så har vi givet tilskud til stævner i udlandet. Sidste år var vores U12-U16 spillere i Holland. Vi er ekstra glade for aftalen i år, da vi mistede en stor indtjening, da vores Majfest måtte aflyses.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce