Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Stafet for livet i Hedensted genopstår i en corona-sikker udgave

Stafet for livet 2021 bliver afviklet i en corona-sikker udgave 19. juni. Dels på "Guldgrunden" i Hedensted og dels i folks egne haver. Dette foto er fra den første udgave af stafetten i 2019. Arkivfoto: Søren Gylling
Sidste år sørgede corona-pandemien for, at Stafet for livet 2020 i Hedensted blev helt og aldeles aflyst. I år kommer den til at foregå delvist på Guldgrunden, delvist i private haver.

Hedensted: Lørdag 19. juni går den anden udgave af Stafet for livet Hedensted i luften. Første gang var i 2019, så det burde egentlig være tredje gang, men corona-pandemien satte en stopper for 2020-udgaven.

Sådan bliver det ikke i år.

- Den første Stafet for livet i 2019 var på alle måder en kæmpesucces, så det var naturligvis noget af et antiklimaks, at vi måtte opgive at lave stafetten i 2020. Det har så omvendt givet os god tid til at tænke over, hvordan vi kunne lave en corona-sikker 2021-udgave, siger formanden for Stafet for livet Hedensted, Jesper Wulff.

Annonce

Kontrolleret miljø

2019-udgaven blev afholdt på "Guldgrunden" ved Hedensted-Centret, og det samme gør sig gældende i forhold til Stafet for livet 2021. Det sker lørdag 19. juni fra kl. 13-22.

- Men naturligvis uden en masse mennesker ligesom i 2019. Vi vil ikke risikere et superspreder-arrangement, så vi er kun styregruppen og nogle få andre i et kontrolleret miljø på "Guldgrunden". I stedet laver vi en virtuel stafet, hvor vi livestreamer via vores Facebook-side. Dels fra "Guldgrunden", hvor der vil være taler og musik og lignende, og dels fra folks haver, idet det er her, selve stafetten kommer til at foregå, og der er allerede mange, der har tilmeldt sig på den måde, siger Jesper Wulff.

Annonce

En bus vil køre rundt

En bus kommer til at køre rundt til disse Stafet for livet-haver med underholdning og nogle goodiebags, som man håber at kunne få sponsoreret, og det hele bliver altså livestreamet via Facebook.

- Vi forventer ikke at få samlet nær så mange penge ind til Kræftens Bekæmpelse som sidste gang, fordi det trods alt er i en meget mindre skala, men vores hovedmål er egentlig også at gøre opmærksom på, at vi stadig er her, og det er vi, fordi kræften også stadig er i blandt os, selv om coronaen næsten fylder det hele lige nu, siger Jesper Wulff.


Vi forventer ikke at få samlet nær så mange penge ind til Kræftens Bekæmpelse som sidste gang, fordi det trods alt er i en meget mindre skala, men vores hovedmål er egentlig også at gøre opmærksom på, at vi stadig er her.

Jesper Wulff, formand for Stafet for livet i Hedensted


Han håber derfor, at Stafet for livet 2021 ligesom i 2019 formår at gøre opmærksom på, at der er nogle, der kæmper med den her sygdom på daglig basis, og at disse seje og stædige fightere ifølge Jesper Wulff både bør hyldes og støttes - corona eller ej.

Formanden for Stafet for livet i Hedensted, Jesper Wulff, glæder sig over, at det på trods af corona-pandemien bliver muligt at arrangere en Stafet for livet 2021 i Hedensted. Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Vivi vil åbne ubemandet døgnshop: Jeg vil gerne støtte op om sammenholdet i byen og tiltrække nye tilflyttere

Annonce