Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Svømmeklub fik trods corona afviklet stævner

Bjerre Herreds Svømmeklub har haft en usædvanlig sæson, men lykkedes alligevel med at afvikle stævner her i efteråret. Privatfoto
Annonce

Hornsyld: Sæsonen 2020 har for alle idrætsklubber og foreninger været et vanskeligt år, således også for Bjerre Herreds Svømmeklub.

Men sidst på denne sæson er det lykkedes at afvikle flere stævner. Klubben har endvidere igen fået en stor opbakning fra diverse sponsorer, og dermed har alle klubbens elitesvømmere fået nye klubdragter.

26 svømmere deltog ved Dansk Svømmeunions Regionsmesterskab i Aarhus i weekenden 23.-25. oktober. Stævnet havde deltagelse af de store klubber som AGF, Silkeborg og Horsens. Svømmerne opnåede ikke mindre end syv regionsmesterskaber, samt ni sølvmedaljer og 11 bronzemedaljer. Der blev sat mange personlige rekorder, både blandt de yngste og mere erfarne og ældre svømmere.

Svømmeklubben Koral i Hedensted tog initiativ til afvikling af et lokalt stævne. Begge klubbers konkurrencesvømmere deltog i stævnet, der måtte gennemføres med alle de aktuelle corona-restriktioner. Stævnet blev afviklet, så især de yngste svømmere fik mulighed for at erfare betydning af de svømmetekniske regler, der er gældende til de større mesterskaber.

Det blev til mange medaljer og en dag, hvor de lokale svømmere i Hedensted Kommune fik mulighed for at mødes og konkurrere med jævnaldrende talenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce