Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Svømmeklubben Koral flyder oven på igen

Svømmeklubben Koral har netop fået en ny bestyrelse, og er således klar til en ny svømmesæson med ro på bagsmækken. Arkivfoto: Elisabet D. Hyttel
Svømmeklubben Koral i Hedensted er havnet i smult vande igen oven på sidste års krise, hvor der måtte en ekstraordinær generalforsamling til før der kunne nedsættes en bestyrelse. På dette års generalforsamling havde man ingen problemer med at finde folk nok til bestyrelsesarbejdet.
Annonce

Hedensted: Sidste år ved denne tid var den lokale svømmeklub Koral tæt på at trække proppen op af bassinet og smide badehåndklædet, da ingen ud over den daværende formand ville stille op til en ny bestyrelse. Klubben måtte således ud i en ekstraordinær generalforsamling for at finde tilstrækkeligt med folk til bestyrelsesarbejdet.

På dette års generalforsamling var situationen helt anderledes positiv, idet det uden sværdslag lykkedes at besætte alle poster i bestyrelsen plus de to suppleant-poster.

Annonce

Ro på bagsmækken

Et af medlemmerne af den nye bestyrelse er Mads Henriksen, der er sekretær i bestyrelsen.

- Det er selvsagt super-godt, at vi har fået styr på den del af vores forening, og vi kan nu se frem til en ny svømmesæson med ro på bagsmækken, siger Mads Henriksen, der endvidere kan fortælle, at man faktisk allerede har fået afviklet et internt svømmestævne.

- Naturligvis under strenge coronaregler, men det var dejligt for vores svømmere at komme i vandet, idet de nærmest ikke har været i vandet i ugevis. Samtidig debuterede vores nye næstformand Mette Christiansen som stævneleder, og det hele forløb rigtig godt, fortæller Mads Henriksen.

Annonce

Mangler trænere

Klubben kunne i øvrigt godt bruge nogle flere trænere, da man i disse coronatider er nødt til at operere med mindre hold, end man ellers ville have gjort. I en klub med cirka 600 medlemmer er det ensbetydende med, at man er nødt til at oprette rigtig mange små hold, og dermed er der også et behov for ekstra trænere.


Det er selvsagt super-godt, at vi har fået styr på den del af vores forening, og vi kan nu se frem til en ny svømmesæson med ro på bagsmækken.

Mads Henriksen, sekretær i Svømmeklubben Koral


Mads Henriksen opfordrer interesserede personer til at kontakte bestyrelsen.

Svømmeklubben Koral's nye bestyrelse

Den nye bestyrelse i Svømmeklubben Koral ser ud som følger:

Formand: Anita Holm.

Næstformand: Mette Christiansen.

Kasserer: Henrik Andersen

Sekretær: Mads Henriksen

Menigt medlem: Katrine Thyssen.

Suppleanter: Kurt Lindholm og Karina Lauridsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Iværksætterlysten trives trods corona: Flere kvinder springer ud i livet som selvstændig

Annonce