Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Syv finalister til detailpris: Læs om alle butikkerne her

Syv butikker - alle med kvindelige indehavere - var med i opløbet til Detailprisen 2020, der i sidste ende gik til Blomsterhuset Ramdal. Foto: Mads Dalegaard/Michael Svenningsen. Collage: Ingrid Trier
Fredag blev Detailprisen for første gang uddelt i Hedensted Kommune. Den gik til Blomsterhuset Ramdal fra Tørring, men med i opløbet til prisen var i alt syv butikker.

Hedensted/Tørring/Juelsminde: Over de seneste uger har vi på Hedensted Avis og Tørring Folkeblad portrætteret de syv butikker, der var finalister til Hedensted Kommunes Detailpris 2020.

Læs eller genlæs portrætterne her.

Detailprisen 2020

Detailprisen 2020 er en nystiftet pris, som er søsat af Hedensted Erhverv for at sætte fokus på kommunens mange forskellige butikker.

44 butikker er blevet indstillet til prisen af kunderne, og et dommerpanel har så udpeget syv finalister.

De syv finalister er: Lykke & Lykke i Juelsminde, Grosbøl i Uldum, Lifestyle i Hedensted, Sølvbjerg Shoes i Hedensted/Juelsminde, Checkpoint i Juelsminde, Viola i Tørring og Blomsterhuset Ramdal i Tørring.

Alle syv butikker er over de sidste uger blevet portrætteret i Hedensted/Juelsminde Avis og Tørring Folkeblad.

Vinderen af Detailprisen 2020 modtager et kunstværk og en pris - begge dele designet af lokale kunstnere og virksomheder. Det sker fredag 28. maj.

Lykke & Lykke, Juelsminde

Modebutikken Lykke & Lykke i Juelsminde. Butikken er én blandt syv nominerede butikker til Detailhandelsprisen 2020 i Hedensted Kommune

- Tænk sig, at nogle af mine kunder har taget sig tid til at skrive, hvor glade de er for lige netop min butik. Det er jeg da vildt glad for, lød det i artiklen fra indehaveren af modebutikken Lykke & Lykke, Malene Schilling.

Læs hele interviewet med butiksindehaveren her

Grosbøl, Uldum

Tøjbutikken Grosbøl i Uldum, som er en af finalisterne i Detailprisen 2020. Tirsdag 27. april 2021. Foto: Mads Dalegaard

Også Mathilde Grosbøl fra tøjbutikken Grosbøl i Uldum, var rørt over at hendes kunder havde indstillet hende til prisen.

Det kan du læse mere om i artiklen her.

Lifestyle, Hedensted

Tøjbutikken Lifestyle i Hedensted er i finalen til Detailprisen 2020. Onsdag 21. april 2021. Foto: Mads Dalegaard

Glade kunder giver arbejdsglæde, konstaterer indehaveren af modebutikken Lifestyle på Østerbrogade i Hedensted, Susanne Gamborg Andersen.

Hun har været i butikken i 20 år. Læs artiklen med Lifestyle her.

Viola, Tørring

Tøjbutikken Viola i Tørring er nomineret til detailprisen 2020. Joan Nordahl er indehaver. Onsdag 19. maj 2021. Foto: Mads Dalegaard

Joan Nordals evne til at tænke ud af boksen med sin tøjbutik Viola var blandt grundene til at hun blev indstillet til prisen.

Læs om butikken fra Tørring her.

Sølvbjerg Shoes, Hedensted/Juelsminde

Sølvbjerg Shoes, der er nomineret til Detailprisen i Hedensted Kommune. Tirsdag 4. maj 2021. Foto: Mads Dalegaard

Sølvbjerg Shoes går gerne en ekstra mil for kunderne, lyder overskriften til portrættet af skoforretningen, der har butikker både i Hedensted og Juelsminde.

Læs artiklen her.

Check Point, Juelsminde

Lone Bleher fra tøjbutikken Check Point i Juelsminde, der netop har fået en kundeklub. Foto: Elisabet D. Hyttel

Lone Bleher fra tøjbutikken Check Point i Juelsminde solgte varer til maskinbranchen inden hun skiftede spor til at sælge tøj i stedet.

Læs hendes historie her.

Blomsterhuset Ramdal, Tørring

Blomsterhuset Ramdal i Tørring, som er blevet nomineret til detailhandelsprisen Detailprisen 2020 i Hedensted Kommune

Og som rosinen i pølseenden er der Blomsterhuset Ramdal fra Tørring, som i sidste ende altså vandt Detailprisen 2020.

Læs portrættet af butikken her

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Annonce