Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Tøjbutikken Viola er atter i finalefeltet til detailhandelspris

Tøjbutikken Viola i Tørring var med i finalefeltet til Detailprisen 2020 og har faktisk gentaget bedriften i forhold til dette års pris, hvilket selvsagt glæder indehaveren Joan Nordahl rigtig meget. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Tøjbutikken Viola i Tørring er en ud af fire gengangere i finalefeltet til Detailprisen 2021. Butikken var således også nomineret til prisen sidste år, og indehaveren Joan Nordahl er selvsagt ovenud glad for igen at være med i opløbet.

Tørring: - Det er da stort, at det kan lade sig gøre. Det er vi da ovenud lykkelige for.

Ordene kommer fra indehaveren af tøjbutikken Viola på Bredgade 2 i Tørring, Joan Nordahl, og det sker med henvisning til, at butikken igen i år er en del af finalefeltet til Hedensted Kommunes relativt nystiftede detailhandelspris, Detailprisen.

- Jeg tænker, det handler om, at vi hele tiden udvikler os og finder på nye tiltag. Senest har vi fået lingeri ind i sortimentet, fordi der var nogle af vores kunder, der efterspurgte det, siger 54-årige Joan Nordahl, der overtog Viola fra den forrige indehaver Sussi Væver for seks et halvt år siden.

Annonce

13 år med Viola i Tørring

Inden det kom så vidt, nåede hun at arbejde i butikken som almindelig ansat i seks et halvt år.

- Jeg er bare havnet på den rette hylde rent arbejdsmæssigt, så det gav god mening at overtage butikken, da det blev en mulighed, siger Joan Nordahl, der oprindeligt er uddannet kommis indenfor Dansk Supermarked.

Inden Viola blev hendes arbejdsplads for 13 år siden, nåede hun blandt andet også at arbejde i den lokale boghandel i Tørring og i en børnehave.

Joan Nordahl har drevet tøjbutikken Viola i Tørring i seks et halvt år. Før det var hun ansat i butikken. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Corona-perioden var en hård omgang at komme igennem, men via livesalg på Facebook, webshoppen, virtuelle modeshows og venner og families hjælp lykkedes for Joan at holde skruen i vandet, mens hendes medarbejdere var hjemsendt på lønkompensation.

Annonce

Normale tilstande, ja tak

- Det er superdejligt, at vi har fået normale tilstande igen. At kunne betjene kunderne i den fysiske butik og igen invitere indenfor til modeshows og kundeaftener. Vi har dog valgt at fortsætte med livesalg via Facebook, og det er ganske enkelt, fordi der er et publikum til det. Men slet ikke så hyppigt som under coronaen, siger Joan og fortsætter:

- De mere normale tilstande i samfundet kan vi også mærke ved, at folk er begyndt at købe festtøj igen. Det solgte vi jo ikke noget af under coronaen, idet der jo af gode grunde ikke blev holdt nogen fester, siger Joan Nordahl, der har Ulla Højsgaard Rasmussen som sin højre hånd i butikken.

Ulla er fra Horsens og har haft butik i netop Horsens og trækker på den led en hel del kunder til Viola i Tørring den vej rundt.

Annonce

Forklaring på navnet

Og hvorfor er det så lige, at butikken hedder Viola?

- Da den forrige ejer skulle finde på et navn til butikken, der blev åbnet i 2008 i Rask Mølle, så lod hun sig inspirere af, at der er mange vejnavne med blomsternavne i Rask Mølle, men ingen Violvej. Ergo Viola, siger Joan Nordahl, der fredag 10. juni finder ud af, om Viola løber med Detailprisen 2021 eller ej.

Jeg tænker det handler om, at vi hele tiden udvikler os, og finder på nye tiltag. Senest har vi fået lingeri ind i sortimentet, fordi der var nogle af vores kunder, der efterspurgte det.

Joan Nordahl, indehaver af tøjbutikken Viola i Tørring

For en god ordens skyld skal det nævnes, at butikken blev flyttet fra Rask Mølle til Tørring i 2010, hvor den blev udvidet i 2011.

Tøjbutikken Viola i Tørring startede egentlig i 2008 i Rask Mølle. Arkivfoto: Mads Dalegaard


Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Hedensted og Odder får hver otte millioner til lokal udvikling: Hør hvordan du kan bidrage til at fordele pengene

Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Det er dejligt endelig at se, at nogle medlemmer af regionsrådet faktisk er lydhøre for problematikken omkring responstider

Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

13-årig cyklist i uheld med 15-årig på knallert

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Erfaren pølsemutter har åbnet ny vogn: - Vi er blevet væltet fuldstændig over ende

Hedensted/Juelsminde Avis

Sækkepibe og trommespil i Bjerre

Hedensted/Juelsminde Avis

Regionsrådsmedlemmer reagerer på kritik af responstider: Der skal være kvalitet og tryghed i ambulancedriften i hele regionen

Hedensted/Juelsminde Avis

Rustik Butik ville søge varemærkebeskyttelse af nye krus, men der skulle en hjælpende hånd til

Hedensted/Juelsminde Avis

Danmark skal være et land, der melder sig ind - og ikke ud - når der er brug for at tage ansvar i den verden, vi er en del af

Hedensted/Juelsminde Avis

Ølsted Gospel Singers spiller forårskoncert

Hedensted/Juelsminde Avis

Indled sommeren med rock på Snaptun Havn

Hedensted/Juelsminde Avis

Politikere krydsede klinger om forsvarsforbeholdet

Hedensted/Juelsminde Avis

Borgere blev lovet cykelsti efter vejkollaps, men travlhed i vejafdelingen forsinker projektet

Hedensted/Juelsminde Avis

Klummen: Sådan kombinerer du sommerferie og vægttab

Hedensted/Juelsminde Avis

Flisemangel udsætter arbejde på Storstranden: Venter med anden etape til efteråret

Hedensted/Juelsminde Avis

39-årige Iben fra Vejle er blevet slagter i Glud: Uddeler luftede ideen for hende for flere år siden

Annonce