Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Tømrerfirma rykker fra Løsning til Hedensted

Ægteparret Ulrich og Pia-Marie Vikkelsø glæder sig til at rykke Tømrer- & Snedkerværkstedet Løsning til nye og større lokaler på Odinsvej i Hedensted. Foto: Henrik Dolmer
Efter 41 år i Løsning rykker tømrerfirmaet Tømrer- & Snedkerværkstedet Løsning om kort tid til Hedensted. Nærmere bestemt til Odinsvej 19, hvor firmaet får mere plads til produktionen på værkstedet samt væsentlig mere udenomsplads.

Hedensted: Flere års pladsmangel bliver løst, når Tømrer- & Snedkerværkstedet Løsning pr. 1. oktober rykker fra Haremarksvej 6 i Løsning til Odinsvej 19 i Hedensted. Her får firmaet større og mere regulære værkstedslokaler samt mere udenomsplads til containere, materialer og firmabiler. Firmaet ejes af Ulrich Vikkelsø, der har 28 medarbejdere ansat. Hustruen Pia-Marie Vikkelsø og sønnerne Jakob og Peter er i øvrigt også en del af firmaet.

- Vi har været i pladsnød siden 2016 og har eksempelvis været nødt til at leje lokaler andetsteds, når vi har produceret store, færdige vægelementer klar til at krane op på byggepladserne. Nu får vi så meget plads, at vi kan klare al vores produktion under samme tag, og det er selvsagt en kæmpe fordel, siger Ulrich Vikkelsø.

En flytning med mange fordele

- Udenomspladsen er også noget helt andet end i Løsning, hvor vi har været meget klemt i forhold til at finde plads til materialer, containere, firmabiler og kunder med videre, supplerer Pia-Marie.


Beliggenheden tæt ved motorvejen er jo også helt perfekt, og så glæder vi os til, hvad der kan komme af nye idéer og tanker, idet vi står i nogle meget større lokaler. Her vil vi jo kunne lave endnu større emner for både privat- og erhvervskunder klar til montering.

Ulrich Vikkelsø, tømrermester i Tømrer- & Snedkerværkstedet Løsning


- Beliggenheden tæt ved motorvejen er jo også helt perfekt, og så glæder vi os til, hvad der kan komme af nye idéer og tanker, idet vi står i nogle meget større lokaler. Her vil vi jo kunne lave endnu større emner for både privat- og erhvervskunder klar til montering, siger Ulrich Vikkelsø.

Selv om firmaet flytter til Hedensted, så sker der ingen ændringer i forhold til navnet.

- Nej, vi bliver ved med at hedde Tømrer- & Snedkerværkstedet Løsning. Løsning og Hedensted hænger jo næsten sammen i forvejen, så der er ingen grund til at ændre på det, siger Ulrich Vikkelsø.

MJ Pulver Teknik er flyttet til ny adresse

Firmaet lejer sig ind i erhvervsbygningen på Odinsvej 19, som ejes af Else og Gustav Schousboe. Herfra har de sammen med sønnen Michael Schousboe i en årrække drevet henholdsvis firmaerne EGS Teknik og MJ Pulver Teknik. Med alderens ret har ægteparret valgt at lukke ned for EGS Teknik, mens sønnen Michael driver MJ Pulver Teknik videre fra en ny adresse i Hedensted. Nærmere bestemt Overholmvej 26A - det vil sige meget tæt på det gamle domicil på Odinsvej 19.

Tømrer- & Snedkerværkstedet Løsnings snart forhenværende lokaler på Haremarksvej i Løsning er blevet sat til salg. Her lejede firmaet også bygningerne.

Det er denne erhvervsbygning på Odinsvej i Hedensted, som bliver Tømrer- & Snedkerværkstedet Løsnings nye domicil. Foto: Henrik Dolmer
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce