Annonce
Læserbrev

Tak for støtten. Kristendemokraterne har kurs mod Folketinget

Annonce

Kristendemokraterne har på landsplan haft flere meningsmålinger over to procent, og p.t. står KD ret sikkert til at vinde et kredsmandat i Vestjylland, som er Kristian Andersen samt to tillægsmandater.

Det betyder blandt andet, at partiets konstituerede formand, Isabella Arendt (Østjylland) og Marianne Karlsmose (Sydjylland) også står til at komme i Folketinget - ifølge Altinget.

Kristendemokraterne er et borgerligt parti, som vil trække dansk politik ind på midten. Danmarks fremtid skal ikke afgøres af yderfløjene. Vi sætter den personlige frihed, valgfrihed og de grundlovssikrede frihedsrettigheder højt. Vi vil skabe flere og bedre muligheder for børn og familiers trivsel. Bl.a tilskud til hjemmepasning, 18 måneders barselsorlov, minimumsnormeringer, ret til deltid osv.

Vi vil fastholde det nuværende niveau for tilskud til friskolerne og samtidig gøre folkeskolen endnu bedre med større frihed, respekt for lærernes faglighed samt vægt på trivsel, dannelse og demokrati.

KD vil være den sociale garant for en anstændig og medmenneskelig politik. Alle mennesker er lige meget værd, og den enkelte skal have den hjælp og støtte af fællesskabet, som der er behov for, uanset hvem man er. Om man er flygtning, udsat, misbruger, handicappet, psykisk syg, ældre med plejebehov osv.

Dét, at værne om klima og miljøet, er et fælles ansvar for både borgere, landbrug, virksomheder og politikere. Her er EU et væsentligt omdrejningspunkt, og Danmark skal gå forrest. KD går ind for en grøn omstilling, jo før - jo bedre. Vi vil investere i forskning, så vi på den lange bane bliver bæredygtige.

Vi arbejder videre mod flere mandater. Tak til alle jer, der bakker op og anbefaler at stemme KD i hele landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce