Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Tak til forældre der kører med deres børn

Chaufførforældrene fik et skulderklap med på vejen fra Hornsylds klubleder Sanne Nygaard og medarbejder Kasper, der fra parkeringspladsen uddelte Tak-kaffe og chokolade til køreturen hjem. PR-foto
Annonce

Hornsyld/Hedensted: Ungdomsklubben i Hornsyld og Hedensted Kommune sagde i denne uge tak til de mange forældre, der hver uge kører deres børn til og fra aktiviteter efter skoletid.

Klokken 18.20 hver tirsdag og torsdag ruller biler i en lind strøm ind over parkeringspladsen foran Skolen i Midten i Hornsyld. Ud af bilerne myldrer unge mennesker mellem 13 og 18 år. De skal i klub, og det er mor og far, der kører.

I den forgangne uge fik chaufførforældrene et skulderklap med på vejen fra Hornsylds klubleder Sanne Nygaard og medarbejder Kasper, der fra parkeringspladsen uddelte Tak-kaffe og chokolade til køreturen hjem.

- Vi er så mega stolte af, at vi har et gennemsnit på 70 unge i klubben hver aften, og vi kunne ikke gøre det uden jer forældre, sagde Sanne Nygaard, og rakte en kop varm kaffe ind igennem sideruden til en far, som havde kørt de godt otte kilometer fra Barrit til klubben med sin søn og en kammerat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce