Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Tennisklub og Ældre Sagen i parløb: Flere seniorer skal spille tennis i Juelsminde

Projektet skal få nye folk til klubben, gerne begyndere, for tennis er en sport, man kan dyrke langt op i alderen, fortæller Henning Rosenvang (tv.). Lene Krog (Juelsminde Tennisklub) og formanden for Ældre Sagen i Juelsminde, Poul Ole Pedersen, ses også på billedet. Privatfoto: Frank Dammand Nielsen
Juelsminde Tennisklub vil hjælpe seniorer i gang med ketsjersporten, som både giver noget på den sociale og helbredsmæssige konto.
Annonce

Juelsminde: Det kan være svært at få dyrket motion, når man runder de 60. Det vil Juelsminde Tennisklub gøre noget ved.

Sammen med formanden for Ældre Sagen i Juelsminde, Poul Ole Pedersen, vil tennisklubben i Juelsminde sætte gang i et nyt projekt, som skal trække flere seniorspillere til. Projektet bliver lanceret med et intro-tilbud, hvor de tilmeldte vil blive hjulpet i gang af erfarne spillere fra klubben.

- Mange tror og har fordomme om, at tennis er et svært spil. Det er det slet ikke, hvis man griber det an på en god måde, fortæller næstformand for Juelsminde Tennisklub, Henning Rosenvang, der sammen med formand Olav Tornøe, bestyrelsesmedlem Lene Krog er nogle af dem der vil hjælpe og guide de nye spillere til hurtigt, at få en fornemmelse af spillet.

De ved, hvad de snakker om, da de igennem mange år har spillet og været en del af tennismiljøet i Juelsminde.

Projektet handler ikke udelukkende om at få lært at håndtere en tennisketsjer, men også om øget livskvalitet.

- Man kan ikke sidde derhjemme og glo på TV hele tiden. Det fører til ensomhed. Ens krop siger fra og går i stå. Du skal holde dig i gang hele livet, motion er en livsforlænger, og hvis man er med i en klub som vores, bliver man også en del af et fællesskab, fortæller formand Olav Tornøe.

Pølsetræf og andre sociale arrangementer er nogle af de indslag, man har indført i tennisklubben for at styrke det sociale liv.

Juelsminde Tennisklub råder over to baner på Bolbroholtvej og en bane på Vejlevej i Juelsminde.

Nærmere oplysninger om intro-tilbuddet kan indhentes hos Poul Ole Pedersen, formand for Ældre Sagen i Juelsminde eller Juelsminde Tennisklubs formand Olav Tornøe. EMFI

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce