Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Thyrring-Møller er ny kommunaldirektør i Struer

Jesper Thyrring Møller kommer ikke til at mangle noget at lave, når han 1. februar stopper som kommunaldirektør i Hedensted Kommune. Han forsætter karrieren på en lignende post i Struer. Arkivfoto: Søren E. Alwan
59-årige Jesper Thyrring Møller fortsætter sin mangeårige karriere som kommunaldirektør i Struer Kommune.
Annonce

Hedensted: Det har i nogle måneder været kendt, at Hedensteds kommunaldirektør Jesper Thyrring-Møller stopper i jobbet, når hans åremålsansættelse udløber 1. februar 2020.

I stedet fortsætter den 59-årige embedsmand sin mangeårige karriere som kommunaldirektør i Struer Kommune.

På et byrådsmøde onsdag godkendte Struer Byråd ansættelsen af Jesper Thyrring Møller, der på sin side glæder sig til at arbejde med kommunens vision "tæt på mennesker, teknologi og natur".

Jesper Thyrring Møller har været kommunaldirektør i Hedensted Kommune siden sammenlægningen i 2007, hvor han kom fra samme stilling i den tidligere Tørring-Uldum Kommune.

De seneste år har han arbejdet meget med samskabelse med aktørerne i lokalsamfundet, og de erfaringer vil han bruge i sit nye job.

- Vi er fælles om at udvikle velfærdssamfundet og give hinanden mulighederne for det gode liv. Byrådet har sat retningen for Struer Kommune, og med åben og tillidsfuld dialog med lokalsamfundet er der gode muligheder for i fællesskab at nå målet om en kommune med nærhed og høj kvalitet, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce